Iltaruskon laulajat Ruskassa

Iloinen päiväsaikaan harjoitteleva lauluryhmä

Tule mukaan Iltaruskon laulajiin, joka harjoittelee torstaisin seurakuntatalolla. Kuukauden ensimmäinen torstai pidämme lauluhetken palvelukeskus Ruskan väelle. Lisäksi käymme laulattamassa muissa laitoksissa muun muassa Kauneimpia joululauluja. Pari kertaa vuodessa laulamme myös messussa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut! Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi!

Littoisten kirkko

Lasten kauneimmat joululaulut

Lauletaan erityisesti lapset ja lapsiperheet huomioiden kaikkien maailman lasten hyväksi Littoisten kirkossa! Huomio: Pysäköinti Työväentalon pihalla, Vuorikuja 7.

Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Liedon kirkossa klo 18. Tule laulamaan maailman lasten hyväksi!
Mukana Liedon kirkkokuoro. Kauneimpien Joululaulujen jälkeen tarjoaa Lions Club Ilmatar joululögit kirkon portilla.