Liedon seurakuntatalo

Kirkkotie 15 , 21420 Lieto

Liedon seurakuntatalo

Seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Helatorstain messu

"Mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle?"
Koronatilanteessa suosittelemme osallistumista verkossa: striimi Facebook-sivulla ja YouTube-kanavalla Liedon seurakunta.
Paikan päällä rajoitettu osallistujamäärä.

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Seuriskirkko avoinna

Seuriskirkko on messun jälkeen avoinna hiljentymistä varten vielä tunnin ajan.