Liedon seurakuntatalo

Kirkkotie 15 , 21420 Lieto

Liedon seurakuntatalo

Seurakuntatalo sijaitsee lähellä kirkkoa, Kirkkotien ja Hyvättyläntien risteyksessä. Talossa on neljä erikokoista kokoontumistilaa: Mestarinsali (enint. 100 hlöä), Pienisali (enint. 60 hlöä), Salikamari (enint. 25 hlöä) sekä Kahvio (enint. 30 hlöä).

Tiloja voi vuokrata muistotilaisuuksia ja perhejuhlia varten. Tilaisuuden järjestäjällä on mahdollisuus tuoda itse tarjoiltavat tai ottaa oma pitopalvelu. Tiedot tilavuokrista löytyvät Info ja asiointi -sivuilta.

Seurakuntatalolla on sähköllä toimivat ulko-ovet ja inva-wc, jonka yhteydessä myös vauvanhoitopöytä. Mestarinsalissa toimii induktiosilmukka.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Tutorkoulutus

Joka toinen torstai pidetään nuorten toisen vuoden ryhmänohjaajakoulutusta,tutor-koulutusta.

Kirkkotie 15, 21420 Lieto

Veisumessu

Nuorten valmistelema jumalanpalvelus.
Paikan päällä rajoitettu osallistujamäärä, kymmenen messun toimittajien lisäksi.
Striimi YouTube-kanavalla ja Facebook-sivulla "Liedon seurakunta".