Ihmisiä jumalanpalveluksessa Liedon kirkossa.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelus on kirkon elämän sydän.
Siellä ihminen kohtaa Jumalan ja Jumala ihmisen.

Liedon seurakunnassa on neljä kirkkoa ja kirkkoaluetta ja niissä jumalanpalveluselämä rikasta. Lämpimästi tervetuloa.

Jumalanpalvelus voi olla messu eli ehtoollisjumalanpalvelus tai sanajumalanpalvelus, jossa ei vietetä ehtoollista. Erilaisia teemajumalanpalveluksia on runsaasti: on muun muassa perhemessuja, lasten kirkkovartteja, vauvakirkkoja, neulekirkkoja, kansanlaulukirkkoja sekä Luottamuksen messuja, joissa hiljennytään ja lauletaan rukouslauluja. Keväinen Liedon Motoristikirkko on jo lähes 40-vuotinen perinteinen erityisjumalanpalvelus.

Jumalanpalveluksiin pääse mukaan myös verkon välityksellä

Liedon seurakuntatalon Seuriskirkossa pidettävät jumalanpalvelukset näkyvät YouTube-kanavalla Liedon seurakuntaLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Liedon seurakunnan Facebook-sivuilla
Tarvasjoen kirkon jumalanpalveluksiin pääsee mukaan YouTube-kanavalla Seurakunta Tarvasjoella

Avustajaksi jumalanpalveluksiin? Jumalanpalveluksissa on monia erilaisia palvelutehtäviä, joita seurakuntalaiset voivat ottaa hoitaakseen. Omana tehtävänä voi olla esimerkiksi kolehdin keruu, ohjelmalehtisten jako, tekstin tai esirukouksen luku – myös oman laulu- tai soittotaidon myötä voi rikastuttaa yhteistä jumalanpalveluselämää. Vapaaehtoisvoimin toimivat jumalanpalvelusryhmät ovat tärkeässä roolissa jumalanpalvelusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Jos tunnet mielenkiintoa tulla mukaan, ota yhteyttä kirkkoalueen pappiin: jumalanpalvelukset Liedon keskustassa, seurakuntapastori Outi Tukia-Takala, Tarvasjoen kirkossa, kappalainen Tuija Leeste, Littoisissa seurakuntapastori Daniel Räsänen sekä Aurassa kappalainen Harri Ruskeepää.

Tutki uskoa-sivulta löydät hartauksia ja jumalanpalveluksia muualta verkoista.