Seurakuntaelämää Tarvasjoella 

Tervetuloa mukaan seurakunnan elämään Tarvasjoella! Vuodesta 1779 mäellään seisonut kirkko ja sen jumalanpalvelukset ovat tämän elämän sydän, ja sieltä myös monipuolinen toiminta ulottuu eri puolille ihmisten elämään. Yhteisöllisyys ja aktiivisesti toimivat tiimit ovat perinteisesti olleet tarvasjokelaisen seurakuntaelämän tunnusmerkkejä.

Tältä sivulta näet, mikä on ajankohtaista juuri nyt. Lisää tulevia Tarvasjoen kirkkoalueen tapahtumia voi katsoa verkkosivujen Tarvasjoen kirkkoalueen tapahtumahausta. Tapahtumahaun kautta voi myös tutustua koko Liedon seurakunnan monipuoliseen elämään ja toimintaan, eri alue- tai kohderyhmäkriteerein –  tai muuten kiinnostuksen mukaan.  
 


Pappi paikalla: Torstaisin klo 10–12 on kirkkoalueen pappi, vs. kappalainen Tuija Leeste, paikalla toimistossa, seurakuntatalon pihapiirissä,  – muutamana torstaina diakoniatyöntekijä. 
Tervetuloa poikkeamaan ja juttelemaan, jos jokin askarruttaa mieltä – tai jos muuten vain tuntuu mukavalta tai tarpeelliselta piipahtaa!

Tällä hetkellä seurakunnan elämään vaikuttavat merkittävästi tiukentuneet koronarajoitukset vaikuttavat. Näistä rajoituksista kerrotaan tarkemmin uutisissamme.


Asiointipalvelut kirkkoherranvirastossa


Toimitusten ja tilojen varaukset tehdään Liedon kirkkoherranvirastossa. Kirkkoherranvirasto palvelee myös hautojen hoitoon liittyvissa asioissa. Liedon keskustassa, Mestarintuvassa (Hyvättyläntie 19), sijaitseva kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 9–13. Asioida voi puhelimitse ja sähköpostitse. Kirkkoherranviraston yhteystiedot

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Turun alueellisesta keskusrekisteristä.

Sosiaalisessa mediassa löydät Tarvasjoen kirkkoalueen Facebookissa: @seurakuntatarvasjoella 

Talvimaisemassa ja auringon valossa Tarvasjoen kirkko etäältä avoimelta portilta kuvattuna.