Seurakuntaelämää Tarvasjoella 

Tervetuloa mukaan seurakunnan elämään Tarvasjoella! Vuodesta 1779 mäellään seisonut kirkko ja sen jumalanpalvelukset ovat tämän elämän sydän, ja sieltä myös monipuolinen toiminta ulottuu eri puolille ihmisten elämään. Yhteisöllisyys ja aktiivisesti toimivat tiimit ovat perinteisesti olleet tarvasjokelaisen seurakuntaelämän tunnusmerkkejä.

Tältä sivulta näet, mikä on ajankohtaista juuri nyt. Lisää tulevia Tarvasjoen kirkkoalueen tapahtumia voi katsoa verkkosivujen Tarvasjoen kirkkoalueen tapahtumahausta. Tapahtumahaun kautta voi myös tutustua koko Liedon seurakunnan monipuoliseen elämään ja toimintaan, eri alue- tai kohderyhmäkriteerein –  tai muuten kiinnostuksen mukaan.  

Tarvasjoen kirkossa pidettävät jumalanpalvelukset ovat seurattavissa myös verkon välityksellä. Ne striimataan YouTube-kanavalle Seurakunta Tarvasjoella.  
 


Asiointipalvelut kirkkoherranvirastossa


Toimitusten ja tilojen varaukset tehdään Liedon kirkkoherranvirastossa. Kirkkoherranvirasto palvelee myös hautojen hoitoon liittyvissa asioissa. Liedon keskustassa, Mestarintuvassa (Hyvättyläntie 19), sijaitseva kirkkoherranvirasto on avoinna arkisin klo 9–13. Asioida voi puhelimitse ja sähköpostitse. Kirkkoherranviraston yhteystiedot

Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Turun alueellisesta keskusrekisteristäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Sosiaalisessa mediassa löydät Tarvasjoen kirkkoalueen Facebookissa: @seurakuntatarvasjoella 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tarvasjoen kirkkoalue
Hyvättyläntie 19
21420 Lieto
Edessä luminen kuusen oksa, taustalla Tarvasjoen kirkon seinä.