Mestarintupa

Hyvättyläntie 19 , 21420 Lieto

Mestarintupa

Syksyllä 2019 valmistunut Mestarintupa on seurakuntalämän, toiminnan ja virastopalvelujen yhteinen talo. Siellä kokoontuvat lasten ja perheiden kerhoryhmä ja monet  muut eri-ikäisten ryhmät. Talon kaksi monitoimitilaa soveltuvat erilaisiin viikoittaisiin kokoontumisiin ja tapahtumiin.

Mestarintupa sijaitsee samassa pihapiirissä seurakuntatalon ja Nuortentalon kanssa ja sen pääsisäänkäynti muun muassa kirkkoherranvirastoon on aukiolta. Lasten kerhoihin vie oma sisäänkäynti päädystä, joka on lähinnä Nuortentaloa.

Mestarintuvassa on myös seurakuntalaisten ja työntekijöiden tapaamispaikka. Siellä on diakoniatyöntekijöden asiakasvastaanotto, ja siellä on lisäksi toimistotyöpisteitä seurakunnan työntekijöille.

Pysäköinti: Hyvättyläntieltä pääsee ajamaan suoraan talon eteen, jossa on muutama pysäköintipaikka esimerkiksi kirkkoherranvirastossa asiointia varten. Enemmän pysäköintitilaa on seurakuntatalon suurella pysäköintialueella, jonne ajo on Kirkkotien puolelta.

Lastenhoitohuone

Israelilainen tanssi

Israelilaisia tansseja harjoitellaan joka maanantai Mestarintuvalla - alkeista lähtien.
Tanssien hepreankieliset sanat pohjautuvat usein Raamatun teksteihin tai rukouksiin.

Perhekerho

Tervetuloa! Aikuisten ja lasten mukavaa yhdessäoloa, leikkien laulaen ja askarrellen. Perhekerhoon ei ole ilmoittautumista. Tarjolla maksuton aamupala.

Alakouluikäisten Kids' Action -kyläilta

Mukava toiminnallinen ilta alakouluikäisille Liedon seurakuntatalolla