Kivaa tekemistä alakoululaisille!

Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista.

Alakouluikäisille sopivat jutut ja ajantasaiset tapahtumatiedot löydät tämän sivun alaosastaja lisäksi tapahtumasivulta: Lapsille ja lapsiperheille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyönohjaaja Suvi Pulkkiselta.

Leirielämää ja elämyksiä

Seurakunta järjestää alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Suurin osa leireistä pidetään seurakunnan omassa leirikeskuksessa, Halssissa. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva Halssi tarjoaa luononläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen.

Alakoululaisten leirit syyskaudella 2022

Syyslomaleiri 17.-19.10. Sauvon Halssissa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen viimeistään 9.10. täältä

Syysloman retkipäivä 20.10. Sauvon Halssissa. Lisätietoa ja ilmoittautuminen viimeistään 9.10. täältä

Adventtileiri ensimmäisenä adventtina. Lisätietoa tulossa pian!

Kokkailemaan kaveriporukalla

Kokkikerhoon kokoonnutaan Liedon keskustassa seurakunnan nuortentalolla sekä Ilmarisissa Ketunkolossa. Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisia, helppoja ja herkullisia kokkailuja. Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Syksyllä 2023 alkavien kokkikerhojen ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoa kokkikerhoista ja kauden aikana mahdollisesta vapaana olevista kerhopaikoista saa nuorisotyönohjaaja Joonas Miiluniemeltä.

Kids' Action - iloisia kyläiltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaitai iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -kyläiltoja pidetään eri puolilla seurakuntaa, kylien seurakuntataloilla. Illat ovat maksuttomia!

Syksyn ensimmäinen Kids' Action kyläilta järjestetään 14.10. Tarvasjoen seurakuntakodilla 18-20, lisätietoa ja ilmoittautuminen Antsa Virtanen

Päiväleirit 1.-2. -luokkalaisille

Koululaisten päiväleirit tarjoavat kesäloman kahden ensimmäisen viikon arkipäivinä kivaa tekemistä ja kaveriseuraa turvallisessa ympäristössä aikuisten ohjauksessa kesälomalla. Päiväleirejä pidetään eri puolilla seurakuntaa.

Laululintuset - alakouluikäisten oma kuoro

Alakouluikäisten maksuttomasta kuorosta, Lapsikuoro Laululintusista löydät lisätietoja kuorosivulta

Mukaan partioon? Siirry partion alasivulle.

Kysy lisää alakoululaisten tapahtumista!

nuorisotyönohjaaja, vastaava nuorisotyöntekijä
Hyvättyläntie 19