Aseman seurakuntakoti

Elotie 26, 21360 Liedon As.

Aseman seurakuntakoti toimii liikehuoneistossa Liedon Asemalla, samassa talossa Turun Tienoon toimituksen kanssa. Aseman seurakuntakodissa kokoontuvat päiväkerhoryhmät ja perhekerho. Muista tilan käyttömahdollisuuksista voi tiedustella talouspäällikkö Markku Iloselta.

Elotie 26, 21360 Liedon As.

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon viettämään mukavia hetkiä yhdessä toisten kanssa. Kerhoissamme on vapaata leikkiä, syödään aamupalaa, hiljennytään hetkeksi ja tehdään kädentaitoja. Lisätietoja saa lastenohjaajilta. Ei ilmoittautumista, joten tervetuloa kerhoomme!

Elotie 26, 21360 Liedon As.

Perhekerho