Keisvuoren hautausmaan soratietä ja nurmialuetta sekä puita kesävihreässä.

PYSÄHDYKSIÄ

 

KEISVUOREN EVÄSPAIKKA: Eväät
 

Hei!

Tässä paikassa on hyvä pitää vaikka evästauko tai ainakin juoda vähän vettä ja lepuuttaa jalkoja.
Pysäköintialueen toisella puolella olevasta rakennuksesta löydät wc:n, joka on auki joka päivä klo 8-18 välisenä aikana.
Roskikset löytyvät hautausmaan porttien läheisyydestä.
Pidetään yhdessä huolta siitä, että eväspaikka säilyy viihtyisänä!

 

Siunaa Jeesus ruokamme. Ole aina luonamme. Aamen 
 

Silloin eräs opetuslapsi, Simon Pietarin veli Andreas, sanoi Jeesukselle: ”Täällä on poika, jolla on viisi ohraleipää ja kaksi kalaa, mutta miten ne riittäisivät noin suurelle joukolle?” Jeesus sanoi: ”Käskekää kaikkien asettua istumaan.” Rinteellä kasvoi rehevä nurmi, ja ihmiset istuutuivat maahan. Paikalla oli noin viisituhatta miestä. Jeesus otti leivät, kiitti Jumalaa ja jakoi leivät syömään asettuneille. Samoin hän jakoi kalat, ja kaikki saivat niin paljon kuin halusivat. (Joh. 6: 8-11)

Lapsi oli kuullut seurakunnan päiväkerhossa, miten Jeesus oli siunannut pienen pojan eväät, joista oli sitten riittänyt tuhansille ihmisille ja ylikin oli jäänyt paljon. Hän pohdiskeli, että jos sattuu olemaan sellaista ruokaa, josta ei hirveästi pidä, ei ehkä kannata siunata. Pieni poika, joka antoi eväänsä Andreaan kautta Jeesukselle, ei varmaankaan miettinyt tarkkaan niiden laadukkuutta, maukkautta tai ravintoarvoa. Kun Jeesus siunaa pienetkin antimme, voimme luottaa, että ne kelpaavat ja täyttävät tehtävänsä. Tai kun tulemme itse hänen luoksensa ja hänen seuraajiensa joukkoon, hän ottaa meidät vastaan juuri sellaisina kuin olemme.