Tammikallion seurakuntakoti

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Tammikallion seurakuntakoti

Tammikalloin seurakuntakoti sijaitsee Littoisten tehtaanmäellä Littoisten kirkon välittömässä läheisyydessä, idyllisellä puutaloalueella. Tammikallion seurakuntakodissa kokoontuvat päivä- ja perhekerhot, muskari ja partio sekä lähetyspiiri.

Seurakuntakotia voi vuokrata juhlatilaksi. Sinne mahtuu hyvin 50 henkilöä. Seurakuntakodissa on pieni keittiö ja astiat 50 henkilölle.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Littoisten kirkon edessä on yksi inva-pysäköintipaikka. Muuten pysäköinti on sallittu ainoastaan Littoisten työväentalon paikoitusalueella, osoitteessa Vuorikuja 7.

Työväentalon pihaan pääsee ajamalla ylös Vuorikujaa, joka lähtee verkatehtaan mutkasta.

Vihkiparin, liikuntaesteisten ja tavaroiden tuominen on sallittu Tammikallion polkua pitkin, mutta autot on pysäköitävä Työväentalon pysäköintialueelle.

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Littoisten ikonipiiri

Ikonipiiri on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa tutustua ikonimaalaukseen. Littoisten ikonipiiri kokoontuu Tammikallion seurakuntakodissa, Littoisissa lauantaisin klo 10-13. Piirin opettajana toimii lietolainen Margit Vainio. Ensimmäinen kerta on 15.9. ja kausi päättyy 1.12.

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Perhekerho (Littoisten perhekerho)

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!