Tammikallion seurakuntakoti

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Tammikallion seurakuntakoti

Tammikalloin seurakuntakoti sijaitsee Littoisten tehtaanmäellä Littoisten kirkon välittömässä läheisyydessä, idyllisellä puutaloalueella. Tammikallion seurakuntakodissa kokoontuvat päivä- ja perhekerhot, muskari ja partio sekä lähetyspiiri.

Seurakuntakotia voi vuokrata juhlatilaksi. Sinne mahtuu hyvin 50 henkilöä. Seurakuntakodissa on pieni keittiö ja astiat 50 henkilölle.

Varaukset ja tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Littoisten kirkon edessä on yksi inva-pysäköintipaikka. Muuten pysäköinti on sallittu ainoastaan Littoisten työväentalon paikoitusalueella, osoitteessa Vuorikuja 7.

Työväentalon pihaan pääsee ajamalla ylös Vuorikujaa, joka lähtee verkatehtaan mutkasta.

Vihkiparin, liikuntaesteisten ja tavaroiden tuominen on sallittu Tammikallion polkua pitkin, mutta autot on pysäköitävä Työväentalon pysäköintialueelle.

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Hiljaisuuden jooga®

Hiljaisuuden jooga® on meditatiivinen harjoituskokonaisuus, miniretriitti. Siinä avaudutaan itsensä kuuntelemiselle ja Jumalan läsnäololle elämässämme. Hiljaisuuden joogaharjoituksissa yhdistyvät lempeät, kehoa hoitavat liikkeet ja hiljentyminen, joka nousee kristillisestä traditiosta.
Hiljaisuuden jooga on maksutonta.
Mukaan mahtuu enintään 15 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset: emmi.saariaho@helsinki.fi

Tammikallionpolku 3g, 20660 Littoinen

Etätyöskentely Tammikallion seurakuntakodilla

Tammikallion seurakuntakoti avoinna etätyöntekijöille.