Tilavuokrat

Seurakuntataloilta, Liedon pappilasta ja Tammikallion seurakuntakodista on mahdollista vuokrata tiloja käyttöön erilaisiin perhejuhliin, pääasiassa kirkollisten toimitusten yhteydessä pidettäviin tilaisuuksiin. Kastejuhlan järjestäminen seurakunnan tiloissa on ilmaista Liedon seurakunnan jäsenille, ensimmäiset neljä tuntia.

Vuokrat ovat kertavuokria ja vuokrausaika on klo 9.00-18.00.
Tilavuokrien lisäksi veloitetaan pöytäliinat kappaleittain käytön mukaan: hinta 6 € kappaleelta (ilman arvolisäveroa 4,84 € kappaleelta).
Lisää vuokrausperiaatteista on sivun alalaidassa.

Liedon seurakuntatalo

Mestarinsali sekä keittiö 220 €  (ilman arvolisäveroa 177,43 €)

Pieni Sali sekä keittiö: 160 € (ilman arvolisäveroa 129,04 €)

Salikamari sekä keittiö  80 € (ilman arvolisäveroa 64,52 €)

(Salikamari sekä pikkukeittiö 60 €, ilman arvolisäveroa 48,39 €. Ei saatavissa tällä hetkellä.)

Auran seurakuntatalo

Sali sekä keittiö 170 € (ilman arvonlisäveroa 137,10 €)

Tarvasjoen seurakuntatalo

Sali sekä keittiö 150 € (ilman arvolisäveroa 120,98 €)

Tammikallion seurakuntakoti

80,00 € (ilman arvolisäveroa 64,52 €)

Liedon pappila

70,00 € (ilman arvolisäveroa 56,46 €)

Kirkkojen vuokra:
Liedon Pyhän Pietarin kirkko, Littoisten kirkko, Auran kirkko sekä Tarvasjoen kirkko

Hinnat ovat kertavuokria.

Maksullinen konsertti 500 €

Evankelis-luterilaiseen kirkkoon kuulumattoman siunaus 300 €.

Lisätietoa tilavuokrista:

Tiloja vuokrataan pääasiassa kirkollisten toimitusten yhteydessä pidettäviin tilaisuuksiin. Muiden tilaisuuksien ja muiden tilojen osalta vuokrauksesta päättää talousjohtaja tai kirkkoherra. Yhteistyökumppanit saavat järjestää tilaisuuksia seurakunnan tiloissa maksutta, jos kyseessä on seurakunnallinen tilaisuus.

Kastejuhlan järjestäminen seurakunnan tiloissa on ilmaista Liedon seurakunnan jäsenille, ensimmäiset neljä tuntia.

Lietolaisen ja auralaisen rintamamiestunnuksen tai miinanraivaajastatuksen omaavan vainajan muistotilaisuutta varten tilat vuokrataan 50 %:n alennuksella. Tämä koskee edellä mainittuja juhlatiloja.

Yksityistilaisuuden tilavuokra peritään kaksinkertaisena, jos kyseessä on ev.lut. kirkkoon kuulumattoman tilaisuus.

Kirkot ja tilat- sivun kautta löydät lisätietoja tiloista.

Toimitilojen varaamisessa palvelee kirkkoherranvirasto.