Liedon seurakunnan laskutusosoitteet

 

Huomaathan, että laskutusosoitteeseen tulee lähettää vain laskuja ja sitä ei tule käyttää esimerkiksi tavarantoimitukseen.
 

Verkkolaskut 

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Kirkon laskujen välittäjänä toimii Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI. 
 

Laskutusohjeet 

Verkkolaskun laskutusformaatin tulee olla verkkolaskulain velvoittaman mukaisesti olla Finvoice 3.0 tai TEAPPSXML3.0 formaatteja.
Lisätietoja: https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2019/20190241

Pyydämme huomioimaan, että voimassa olevan laskutusosoitteen tulee näkyä aina myös laskun kuvalla sekä verkko- että paperilaskuja lähettäessä. Mikäli kyse on paperilaskusta, eikä laskun kuvalta löydy virallista laskutusosoitetta, ei laskua ole mahdollista käsitellä skannauskeskuksessa. Sähköpostilaskuissa rajoitukset: yksi lasku / PDF-tiedosto, maksimi 10 PDF-laskua/viesti.
 

Toimittajaportaali 

Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen.

Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen sivustolla https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet


Lisätiedot


Mikäli teillä on kysyttävää tietyn seurakunnan laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse ostoreskontra.kipa@evl.fi.

Kiitos yhteistyöstä!

 


Yritys: Liedon seurakunta

Laskutusosoite: 
Kirkon Palvelukeskus/
Liedon seurakunta
003701347022
PL 5018
02066 DOCUSCAN

Verkkolaskutusosoite:
OVT tunnus: 003701347022
Operaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Sähköpostiosoite verkkolaskuille:
kkr.pl5018@xbs-salo.com

 


Laskutusohje pdf-muodossa.