Uutislistaukseen

Verkkosivujen versiopäivitys aiheuttaa ongelmia – muun muassa esirukous- ja palautelomakkeet poissa käytöstä

16.3.2020 12.43

Verkkosivuillamme tehtävät päivitystyöt aiheuttavat edelleen ongelmia sivujen ja verkkopalvelujen toiminnassa. Muun muassa sähköiset lomakkeet, kuten esirukouspyyntö ja palaute, ovat poissa käytöstä.

Esirukouspyynnöt ja palautteet voi laittaa sähköpostitse kirkkoherranvirastoon, sähköpostiosoitteeseen:  liedon.khranvirasto@evl.fi 
Ne käsitellään luottamuksellisesti ja välitetään eteenpäin oikeille tahoille. Esirukouspyynnössä on hyvä kertoa, haluaako esirukouspyynnön jättää Liedon kirkkossa vai Tarvasjoen kirkossa pidettävään jumalanpalvelukseen.

Päivtystyöt, joita sivuilla tehdään, johtuvat Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkojulkaisujärjestelmän versiopäivityksestä.  Ongelmat ovat siten valtakunnallisia eikä seurakunnan ole mahdollista vaikuttaa niiden korjaamisen kuin osin. Valtakunnallinen sivuston yllätpito työskentelee kuitenkin koko ajan kaikkien toimimattomuuksien korjaamiseksi, ja versiopäivityksen jälkeen sivusto paranee ja palvelee vastaisuudessa paremmin seurakuntia ja sivuilla kävijöitä. 

Pahoittelemme päivitystöistä aiheutuvaa haittaa!