Uutislistaukseen

Ykkös- ja kakkosluokkalaisten päiväleirin ilmoittautumisia varmistetaan

Muutama 1.-2.-luokkalainen on jäänyt ilman paikkaa Liedon keskustassa järjestettävässä seurakunnan kesäkerhossa (päiväleirillä), koska sähköisessä ilmoittautumisessa on mennyt edelle joitakin vanhempia oppilaita ja ryhmä on täyttynyt.  

Koska seurakunnan päiväleiri on tarkoitettu ensisijaisesti juuri ykkös- ja kakkosluokkalaisille, pyritään vielä varmistamaan, että tätä toimintaperiaatetta noudatetaan. Jos siis ensimmäisellä tai toisella luokalla olevan lapsen ilmoittaminen päiväleirille epäonnistui jo täyttyneiden paikkojen takia, kannattaa olla pikimmiten yhteyttä Liedon seurakunnan päiväleiristä vastaavaan lastenohjaajaan, Jaana Jantuseen: p 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi

Liedon seurakunta järjestää kesäloman kahden ensimmäisen viikon ajan päiväleirejä kunnan eri osissa, keskustan lisäksi Littoisissa, Ilmarisissa ja Liedon asemalla. Päivätoiminta tarjoaa ohjattua tekemistä turvallisessa ympäristössä, kavereiden seurassa, aikuisten valvonnassa. Muissa kuin keskustan toimipisteissä leireille on vielä tilaa. Ilmoittaumiset verkossa.  Ilmoittautumisaika päättyy 14.4.

 

12.4.2019 13.59