Uutislistaukseen

Hiihtoa ja ulkoilua Yhteisvastuun hyväksi

6.3.2019 14.00

Sunnuntaina 10.3. ulkoillaan Yhteisvastuun hyväksi. Koko perheelle sopivassa pihatapahtumassa hiihdetään ja ulkoillaan muiden aktiviteettien parissa. Liedon kunnantalon edustan peltoaukealla pidettävien Yhteisvastuu-hiihtojen lähdöt ovat maksuttomat ja jokainen hiihtäjä saa palkinnon. Ilmoittautuminen on paikan päällä, 15 minuuttia ennen starttia. Tapahtuma alkaa klo 11.30. Yhteisvastuu-hiihtojen järjestäjätahoina ovat POP Pankki Lieto ja Liedon Luja yhdessä Liedon seurakunnan kanssa.

Säällä kuin säällä tämä hyvää tekevä ulkoilutapahtuma toteutetaan, mutta tarvittaessa toteutuksessa improvisoidaan; jos esimerkiksi on liian jäistä tai vähälumista hiihtoladun tekoon, voidaan toteuttaa vaikkapa minisuksilla kisattava mölkkyrata. Joka tapauksessa hauskaa tekemistä on tiedossa ja jokaiselle kisaajalle palkinto.

Hyvättyläntien toisella puolen, Liedon pappilan pihalla on tarjolla muutakin ulkopuuhaa, kuten koiravaljakkoajelua ja pulkanvetoa. Osassa on pieni osallistumismaksu Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi. Keräyksen  hyväksi on myös myytävänä grillimakkaraa ja kahvia.

Yhteisvastuulla kerätään tänä vuonna varoja lasten ja nuorten koulutukseen Suomessa ja ulkomailla.