Uutislistaukseen

Arkkihiippakunnan kerhonohjaajapäivä toteutetaan Liedossa

Lauantaina 3.2. pidettävä arkkihiippakunnan kerhonohjaajapäivä tuo Lietoon 60 nuorta sekä kolmisenkymmentä työntekijää yhteiseen koulutuspäivään.  Liedon seurakunnan, Nuoren kirkon Varsinais-Suomen ja Satakunnan piiri, Suomen Lähetysseuran, Turun arkkihiippakunnan sekä Agricola-opintokeskuksen yhdessä järjestämän päivän tarjonta on monipuolinen.  

Kanavakierroksilla sekä saadaan hyödyllisiä käytännön vinkkejä ja oppeja että pohditaan laajempia teemoja.  Ohjaamisen pedagogiikkaa lähestytään Nuoren kirkon kouluttaja Jukka Jylhän kassa. Raamatun tuntemusta työstetään  pakohuonetyyppisellä pulmapelillä Raamatun aiheista. Suomen Lähetysseuran kanavassa aiheena on maailmanrauha, ja digimaailman mahdollisuuksia kerhotyössä käsittelee digitaalisen lapsi- ja nuorisotyön kehittämisen parissa työskentelevä Nuoren kirkon kouluttaja Juha Kinanen.  

Käytännönläheisissä kanavissa saadaan myös muun muassa ideoita hartauden pitämiseen ja mukavaan kerhonäpertelyyn, ohjeita kerhonohjaajan käsikirjan käyttöön ja tarkastellaan musiikkia, kädentaitoja sekä liikuntaa kerhotoiminnan vinkkelistä.  

Päivä toteutetaan Liedon seurakuntataloilla ja Nuortentalolla. Avajaisiin sekä päätösmessuun kokoonnutaan Liedon kirkkoon.   

31.1.2018 11.25