Uutislistaukseen

Lahja lapselle vielä vailla lahjoittajia

Liedon seurakunnan diakoniatyön toteuttama Lahja Lapselle -keräys tarvitsee vielä lahjoittajia: nelisenkymmentä lahjatoivetta odottaa täyttymistä.   

Lahjoittajaksi voi ilmoittautua paitsi seurakunnan verkkosivuilta myös puhelimitse ensi viikon maanantaina 27.11. ja tiistaina 28.11.  klo 10–12 numeroon 050 3548 203.

Tänä vuonna marraskuun puolessa välissä käynnistynyt Lahja Lapselle -kampanja toteutetaan Liedossa seitsemättä kertaa. Avunsaajina ovat diakonian asiakasperheet.    

Vuosien aikana sadat lapset ovat saaneet joululahjan vapaaehtoisilta lahjoittajilta. Tänäkin vuonna tarve on suuri. Vaikka lahjoittajia on jo useita kymmeniä, lähes 40 lahjatoivetta odottaa täyttymistä.   

Yksityisten ihmisten lisäksi lahjoittajaksi toivotaan myös yrityksiä ja yhdistyksiä, ja mukaan voi toki lähteä vaikka työporukalla tai harrasteryhmän kanssa. 

Lahjoittajien lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia avuksi ensi viikon maanantaina ja tiistaina pidettäviin paketointitalkoisiin. Talkoovuoroja on neljä ja niistä jokaiseen tarvitaan avuksi viisi vapaaehtoista paketoijaa. Myös paketointitalkoihin voi ilmoittautua Liedon seurakunnan verkkosivujen kautta.

21.11.2017 15.50