Uutislistaukseen

Viranhaltijapäätös 5/2024, kirkkoherra: Retkeilyrippikoulun 2025 leiripaikka

Seloste

Rippikoulutiimi on vastaavan nuorisotyönohjaajan ja rippikoulupastorin johdolla kartoittanut retkeilyrippileirille rippikoulutoiminnan kriteerit täyttävää pitopaikkaa, selvittäneet niiden hintoja ja ehdottavat, että retkeilyrippileiri järjestetään Raattamaan Vuontispirtillä ja sen ympäristössä.

Tunturihotelli Vuontispirtti on tarjonnut nuorisokeskusta majoitus- ja rippikoulupaikaksi hintaan 58€/hlö/vrk. Vuorokausihinta sisältää leirillä tarvittavat opetustilat, majoituksen, ruokailut ja saunavuorot. Leirin ajankohta on 13.-21.7.2025

Hankinnan kokonaiskustannukset määräytyvät rippikouluun ryhmäkoon mukaan ja niihin varaudutaan vuoden 2025 talousarviota laadittaessa. Rippikoululaiset maksavat leirimaksun seurakunnan erikseen määräämän hinnaston mukaan.

Päätös

Liedon seurakunta tekee retkeilyrippileiriä varten varauksen Tunturihotelli Vuontispirtiltä tarjouksessa ehdotettuun hintaan ajalla 13.-21.7.2025

Sovelletut lainkohdat ja toimivallan peruste

Pienhankintaohje, Hallintosääntö 8 §                              

Lisätiedot

Risto Leppänen, kirkkoherra p. 050 326 9001

Päätös nähtävillä

Päätös on laitettu nähtäville Liedon seurakunnan verkkosivuille 29.4.2024.

Tiedoksi

vastaava nuorisotyönohjaaja

kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja

taloustoimisto

OIKAISUVAATIMUSOHJE

OIKAISUVAATIMUSOHJE JA HANKINTAOIKAISUOHJE

Hankintalain soveltamisalaan kuulumaton hankinta

Liedon seurakunnan kirkkoherra

viranhaltijapäätös

26.4.2024 § 5

Hankinta on julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016, myöhemmin hankintalaki) soveltamisalaan kuulumaton hankinta, koska sen arvo on alle kansallisen kynnysarvon eikä se hankintalaissa olevan rajauksen perusteella kuulu hankintalain soveltamisalaan.

Hankintalain 25 §:n mukaan kansalliset kynnysarvot ilman arvonlisäveroa laskettuna ovat:

  • 60 000 € (tavarat ja palvelut sekä suunnittelukilpailut);
  • 150 000 € (rakennusurakat);
  • 400 000 € (hankintalain liitteen E 1–4 kohdassa tarkoitetut sosiaali- ja terveyspalvelut);
  • 300 000 € (hankintalain liitteen E 5–15 kohdassa tarkoitetut muut erityiset palvelut) ja
  • 500 000 € (käyttöoikeussopimukset).

Päätös on 29.4.2024 viety nähtäväksi yleiseen tietoverkkoon

OIKAISUVAATIMUSOHJE

Oikaisuvaatimusoikeus

Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen.

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä seurakunnan jäsen.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Hankintayksikkö: Liedon seurakunnan kirkkoneuvosto

Käyntiosoite: Hyvättyläntie 19, 21420 Lieto

Postiosoite: Hyvättyläntie 19, 21420 Lieto

Sähköposti: liedon.khranvirasto@evl.fi


Oikaisuvaatimusaika ja sen alkaminen

Oikaisuvaatimusaika lasketaan päätöksen tiedoksisaannista tiedoksisaantipäivää lukuun ottamatta. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, jollei tiedoksiannon näytetä tapahtuneen myöhemmin, tai saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päivänä viestin lähettämisestä, jollei muuta näytetä. Seurakunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemäntenä päivänä siitä, kun pöytäkirja tai päätös on julkaistu yleisessä tietoverkossa. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti. Oikaisuvaatimuksen on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä.

Oikaisuvaatimuksen sisältö

Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi:

- oikaisuvaatimuksen tekijän nimi sekä tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi

- tiedot hankintaoikaisun kohteena olevasta päätöksestä

- millaista oikaisua päätökseen vaaditaan

- millä perusteilla oikaisua päätökseen vaaditaan.

Oikaisuvaatimukseen on liitettävä asiakirjat, joihin vaatimuksen tekijä vetoaa, jolleivat ne jo ole hankintayksikön hallussa.

HANKINTAOIKAISUOHJE

Hankintaoikaisuvaatimuksen tekeminen

Hankintalain 135 §:n mukaan sellaisen hankintayksikön päätöksen tai muun hankintamenettelyssä tehdyn ratkaisun korjaamiseksi, johon ei muutoin sovelleta hankintalakia, voidaan hakea muutosta vaatimalla hankintayksiköltä oikaisua.

Hankintaa koskevasta asiasta voi tehdä hankintayksikölle hankintaoikaisun se, jota asia koskee (asianosainen). Asianosainen on se, jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (tarjouskilpailuun osallistunut tarjoaja tai osallistumishakemuksen tehnyt ehdokas tai muu taho, jota asia koskee).

Hankintaoikaisuvaatimuksen toimitusosoite

Hankintayksikkö: Liedon seurakunnan kirkkoneuvosto

Käyntiosoite: Hyvättyläntie 19, 21420 Lieto

Postiosoite: Hyvättyläntie 19, 21420 Lieto

Sähköposti: liedon.khranvirasto@evl.fi


Hankintaoikaisu on tehtävä 14 päivän kuluessa siitä, kun asianosainen on saanut tiedon hankintayksikön päätöksestä tai muusta hankintamenettelyssä tehdystä ratkaisusta. Oikaisuvaatimusaika lasketaan päätöksen tiedoksisaannista tiedoksisaantipäivää lukuun ottamatta. Hankintaoikaisun voi omalla vastuullaan lähettää postitse, lähetin välityksellä tai sähköisesti. Tiedoksiannon katsotaan tapahtuneen seitsemäntenä päivänä kirjeen lähettämisestä, jollei sen näytetä tapahtuneen myöhemmin. Hankintaoikaisun on oltava perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä.  Jos hankintaoikaisun viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa hankintaoikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Hankintaoikaisuvaatimuksen sisältö

Hankintaoikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi:

- oikaisua vaativan nimi sekä tarvittavat yhteystiedot asian hoitamiseksi

- tiedot hankintaoikaisun kohteena olevasta päätöksestä

- millaista oikaisua päätökseen vaaditaan

- millä perusteilla oikaisua päätökseen vaaditaan.

Hankintaoikaisuun on liitettävä asiakirjat, joihin vaatimuksen tekijä vetoaa, jolleivat ne jo ole hankintayksikön hallussa.

Lisätietoja: Risto Leppänen p. 050 326 9001

2024-04-29 09:46:51.0