Perhekerhot

Perhekerhot ovat perheiden yhteisiä kokoontumispaikkoja  äitien, isien, mummien ja kummien sekä pikkuisten yhteisiä kerhoja. Perhekerhossa on mahdollisuus tavata toisia vanhempia, saada vanhemmuuteen vertaistukea, jakaa arkea – sen iloja ja suruja. Perhekerhoissa lauletaan, leikitään, askarrellaan ja hiljennytään. Tarjolla on aamupalaa. Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, ja ne ovat maksuttomia. Mukana ovat lastenohjaajat.

Perhekerhoihin kokoonnutaan syyskaudella 2018  Liedossa viikosta 34 alkaen (20.8. alkaen) seuraavasti:

Maanantaisin Aseman seurakuntakodissa klo 9.30–11.30.

Keskiviikkoisin Ilmaristen Ketunkololla klo 9.3011.30 sekä Littoisissa Tammikallion seurakuntakodissa klo 9.3011.30.

Torstaisin Tarvasjoen seurakuntatalolla klo 9.30–11.30 sekä Liedon keskustan kerhotilassa klo 9.30–11.30.

Perjantaisin Loukinaisten kerhotilassa klo 9.30–11.30.

Perhekerhot näet myös Tapahtumakalenterista: Lapsille ja lapsiperheille.

Facebookissa: Liedon seurakunnan lastenohjaajat,  Liedon seurakunnan perhekerho
Tarvasjoen kappeliseurakunnan perhekerho