Koronatilanteen takia syksyn kerhojen 2020 aloitusaika on vielä avoin. Kerromme tarkentuneista ja varmistuneista tiedoista täällä verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa. Lisätietoja voi kysyä myös työntekijöiltämme. 
Vastaavalta lastenohjaajaa Päivi Linnasaari-Liimataiselta, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi 
Kaikkien lastenohjaajien yhteystiedot löydät täältä.   

Facebookissa: @liedonseurakunta
sekä lapsiperheiden oma ryhmä: @liedonseurakunnanperhekerho 
Syksyn kerhoryhmiin tulee ilmoittautua 7.6.2020 mennessä. Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun alaosasta. Kerhokirje, jossa tarkemmat tiedot syksyn ryhmistä, lähtee ilmoittautuneille viimeistään juhannusviikolla.

 

Päiväkerhot

 

 3—5-vuotiaiden kerhot kaudella 2020—2021

Musamuksut sukeltavat monipuolisesti musiikin maailmaan laulun, leikin ja ja liikkeen avulla. Lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin soittimiin ja musiikkityyleihin. 


Pajulinnut touhuavat paljon ulkona. Lapset tutustuvat luontoon; sen kasveihin ja eläimiin eri vuodenaikoina. Ekologiset arvot ja luonnon kunnioitus tulevat tutuiksi. Pajulinnut kerhoilevat Littoisissa, jossa Tammikallion seurakuntakodin läheltä löytyy metsää luonnonsuojelualue sekä Littoisten järvi.  


Monipuolista ja virikkeellistä kerhotoimintaa tarjoavat myös Ketunpoikaset, jotka kokontuvat Ilmaristen Ketunkololla. Kerhokaudessa kulkevat vaihtelevasti mukana leikki, musiikki, liikkuminen sekä monipuolisesti toteutetut kädentaidot, lapsen kasvua monipuolisesti tukien. 


Yleistä päiväkerhosta   

Päiväkerhossa jokainen lapsi kohdataan sekä ainutlaatuisena yksilönä että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhossa varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Yhdessä opitaan kädentaitoja, koetaan musiikin iloa, vieraillaan tarinoiden ja kertomusten maailmassa, rohkaistaan luovuuteen ja itsensä ilmaisuun sekä vahvistetaan hyvän itsetunnon kehittymistä.   

Päiväkerho on sosiaalisten taitojen ja itsenäisen olemisen tärkeä harjoittelupaikka. Yhdessä opitaan muun muassa ryhmässä toimimisen pelisääntöjä, toisten huomioonottamista, ohjeiden noudattamista. Päiväkerhossa saadaan moninaisia valmiuksia eskari- ja koulutielle. Sieltä löytyy kavereita ja siellä saa kasvaa yhdessä toisten lasten sekä tuttujen ja turvallisten aikuisten kanssa. 

Seurakunnan päiväkerhot pyrkivät tukemaan lasten ja kotien hengellisen elämän toteutumista osana arkea, edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan vanhempien kasvatuskumppaneina.  

 Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia ja kaikki lastenohjaajamme ovat koulutettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Päiväkerhoja on eri puolilla kuntaa.

Päiväkerhopaikkoja voit aina kysyä myös kesken kerhokauden.


Kokoontumispaikat

 

Musamuksut: Mestarintupa (Hyvättyläntie 19).  


Ketunpoikaset: Ilmaristen Ketunkolo (Pahkalaukkaantie 1).  


Pajulinnut: Tammikallion seurakuntakoti (Tammikallio 3 g, Littoinen)


 

Ilmoittautuminen päiväkerhoon 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 3-5-vuotiaiden lasten päiväkerhoon lukuvuodeksi 2020-2021. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Tiedustelut: vastaava lastenohjaaja Päivi Linnasaari-Liimatainen, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi
Kuvien ja videoiden käyttö mahdollista seurakunnan sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram), verkkosivuilla, mainoksissa, esitteissä