Päiväkerhot
 

Ajankohtaista juuri nyt: ilmoittautuminen päiväkerhoon

Syksyksi 2021 on suunnitteilla seurakunnan päiväkerhoryhmät kaikille kirkkoaluille, Liedon keskustaan ja Ilmarisiin, Littoisiin, Auraan sekä Tarvasjoelle. Päiväkerho on tarkoitettu 2016-2018 syntyneille lapsille.

Ilmoittauduthan mukaan toukokuun loppuun mennessä!
Ilmoittautumislomakkeen löydät tämän sivun alaosasta. 


Päiväkerhot keväällä 2021

Keväällä 2021 pidetään 3—5-vuotiaiden päiväkerhoja Liedon keskustassa sekä Aurassa. 

Liedon keskusta-alueen Musamuksujen ryhmässä sukelletaan monipuolisesti musiikin maailmaan laulun, leikin ja ja liikkeen avulla. Lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin soittimiin ja musiikkityyleihin. Musamuksut kokoontuvat maanantaisin klo 9–12 sekä tiistaisin klo 12–15. 

Musamuksujen kerhoa pidetään Mestarintuvassa (Hyvättyläntie 19).  Ohjaajina Päivi Linnasaari-Liimatainen ja Heidi Laaksonen.

Monipuolista ja virikkeellistä kerhotoimintaa tarjotaan myös Auran kirkkoalueella. Kerhokaudessa kulkevat vaihtelevasti mukana leikki, musiikki, liike sekä kädentaidot, lapsen kasvua monipuolisesti tukien.  Päiväkerhoa pidetään maanantaisin klo 9–12 sekä keskiviikkoisin klo 9–12. 

Auran kirkkoalueen päiväkerhoa pidetään Auran seurakuntatalolla (Sillankorvantie 5). Ohjaajana Marke Vuohijoki, mukana vapaaehtoinen kerhoavustaja. 

 


Yleistä päiväkerhosta   

Päiväkerho on tarkoitettu 3—5-vuotiaille lapsille. Kerhossa pyrimme lapsen monipuoliseen kehittämiseen muun muassa laulaen, leikkien ja askarrellen. Ryhmässä yhdessä puuhailu on tärkeä osa toimintaamme. Jokaiseen kerhokertaan kuuluu myös pieni hiljainen hetki. 

Kirkon varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja antaa lapselle mahdollisuuden pyhän kokemisen.
Päiväkerho on lapselle turvallinen paikka oppia kiitollisuutta ja muiden huomioimista, ja siellä  saadaan moninaisia valmiuksia eskari- ja koulutielle. 

Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia ja kaikki seurakunnan lastenohjaajat ovat koulutettuja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. 

 


Päiväkerhoryhmät syksyllä 2021:

Ilmaristen Ketunpojat
Auran Tammenterhot 
Tarvasjoen Valonsäteet
Liedon keskustan Musamuksut
Littoisten Pajulinnut

Musamuksujen ja Pajulintujen ryhmällä on omat erityispainotteisuutensa.

Musamuksujen ryhmässä sukelletaan monipuolisesti musiikin maailmaan laulun, leikin ja ja liikkeen avulla. Lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin soittimiin ja musiikkityyleihin.

Pajulinnut touhuavat paljon ulkona. Lapset tutustuvat luontoon, sen kasveihin ja eläimiin eri vuodenaikoina. Ekologiset arvot ja luonnon kunnioitus tulevat tutuiksi. Pajulinnut kerhoilevat Littoisissa, jossa Tammikallion seurakuntakodin läheltä löytyy metsään, luonnonsuojelualue sekä Littoisten järvi.


Lisätietoja kaikista päiväkerhoryhmistä saa vastaavalta lastenohjaajalta Päivi Linnasaari-Liimataiselta, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi


Ilmoittautuminen päiväkerhoon 2021-2022

Tällä lomakkeella voi ilmoittautua 3-5-vuotiaiden lasten päiväkerhoon lukuvuodeksi 2021-2022. ​​​​​​​Tiedustelut: vastaava lastenohjaaja Päivi Linnasaari-Liimatainen, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi

Kerhopiste, johon ensisijaisesti ilmoittaudun:
Lupa kuvaamiseen ja kuvien käyttöön
Kuvien ja videoiden käyttö mahdollista seurakunnan sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Instagram), verkkosivuilla, mainoksissa, esitteissä
Hyväksyn antamieni tietojen rekisteröinnin
Tiedot käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen.