Päiväkerhot

Vapaita päiväkerhopaikkoja voit tiedustella läpi toimikauden lastenohjaajilta. Seurakunnan päiväkerhot ovat maksuttomia. Myös ilmoittautumislinkki verkossa on avoinna. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

Päiväkerhossa jokainen lapsi kohdataan sekä ainutlaatuisena yksilönä että ryhmän jäsenenä. Päiväkerhossa varhaiskasvatuksen ammattilaiset ovat lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Yhdessä opitaan kädentaitoja, koetaan musiikin iloa, vieraillaan tarinoiden ja kertomusten maailmassa, rohkaistaan luovuuteen ja itsensä ilmaisuun sekä vahvistetaan hyvän itsetunnon kehittymistä.   

Päiväkerho on sosiaalisten taitojen ja itsenäisen olemisen tärkeä harjoittelupaikka. Yhdessä opitaan muun muassa ryhmässä toimimisen pelisääntöjä, toisten huomioonottamista, ohjeiden noudattamista. Päiväkerhossa saadaan moninaisia valmiuksia eskari- ja koulutielle. Sieltä löytyy kavereita ja siellä saa kasvaa yhdessä toisten lasten sekä tuttujen ja turvallisten aikuisten kanssa. 

Seurakunnan päiväkerhot pyrkivät tukemaan lasten ja kotien hengellisen elämän toteutumista osana arkea, edistämään perheiden hyvinvointia ja toimimaan vanhempien kasvatuskumppaneina.  

Liedon seurakunta järjestää maksuttomia päiväkerhoja 3—5-vuotiaille lapsille eri puolilla kuntaa.

 

Kerhopaikat ja ryhmien ajat:

Liedon keskustan kerhohuoneisto (Hyvättyläntie 6): Maanantaisin 4—5-vuotiaat klo 12—15 sekä keskiviikkoisin 3—vuotiaat klo 9—11 ja 4—5-vuotiaat klo 9—12.


Ilmaristen Ketunkolo (Pahkalaukkaantie 1):  maanantaisin 4—5-vuotiaat klo 12.30—15.30 sekä torstaisin klo 12—15.


Tarvasjoen seurakuntatalo (Kyröntie 1): keskiviikkoisin 3—vuotiaat klo 9—11 ja 4—5-vuotiaat klo 9—12.


Aseman seurakuntakoti (Elotie 26): perjantaisin 3—vuotiaat klo 9—11 ja 4—5-vuotiaat klo 9—12.


Huomioithan, että muutokset ryhmätiedoissa ovat mahdollisia. Lisätietoja voi kysyä vastaavalta lastenohjaajalta Päivi Linnasaari-Liimataiselta, p. 050 346 6060, paivi.linnasaari@evl.fi 

Kaikkien lastenohjaajien yhteystiedot löydät täältä.   

 

Facebookissa: Liedon seurakunnan lastenohjaajat,  Liedon seurakunnan perhekerho
Tarvasjoen kappeliseurakunnan perhekerho