Kivaa tekemistä alakouluikäisille!

Seurakunnan alakouluikäisille suunnatussa toiminnassa vietetään aikaa kavereiden kanssa ja puuhataan yhdessä. Tekemisen ohessa myös pysähdytään: pohditaan yhdessä elämänasioita ja puhutaan mieltä askarruttavista ajatuksista. 

Alakouluikäisille sopivat jutut löydät tapahtumasivuilta: Lapsille ja lapsiperheille.

Alakouluikäisten kerhoista, leireistä ja illoista saat lisätietoja myös nuorisotyöntekijä Suvi Pulkkiselta.  


Kesäkerhot 1.-2.-luokkalaisille: Koululaisten kesäkerhot tarjoavat kivaa tekemistä, kaveriseuraa turvallisessa ympäristössä aikuisten ohjauksessa kesälomalla. Ensisijaisesti ykkös- ja kakkosluokkalaisille tarkoitettuja kerhoja järjestetään eri puolilla kuntaa kysynnän mukaan.
Ilmoittautuminen ja lisätietoja verkkosivuilla myöhemmin kevättalven aikana.
Tiedustelut myös: lastenohjaaja Jaana Jantunen, p. 050 303 4743, jaana.jantunen@evl.fi


Leirielämää ja elämyksiä 

Seurakunta järjestää Halssin leirikeskuksessa alakouluikäisille leirejä koulujen loma-aikoina. Leireillä ulkoillaan, askarrellaan, leikitään ja hiljennytään yhdessä. Merenrannassa Sauvossa sijaitseva leirikeskus tarjoaa luonnonläheisessä miljöössä kivat puitteet monenlaiseen tekemiseen ja harrastamiseen. 

Kokkailemaan kaveriporukalla

Kokkikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30-17.45 sekä perjantaisin klo 17-18.30  seurakunnan Nuortentalolla (Kirkkotie 15).  Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisia helppoja ja herkullisia kokkailuja. Alakouluikäisten kerhot tarjoavat erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja kivaa kaveriseuraa. Kerhot ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Laululintuset - alakouluikäisten oma kuoro

Lapsikuoro Laululintusten harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17.30-18.10 seurakuntatalolla. Laululintuset on ala-asteikäisille laulavaisille lapsille tarkoitettu kuoro. Harjoituksissa laulamme ja soitamme välillä myös käsikelloja. Syksyn aikana meillä on myös muutama esiintyminen. Kuoro on maksuton. Lisätietoja saa Kaisa-kanttorilta, p. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi

Kids' Action iloisia iltoja täynnä toimintaa

Kids' Action -toimintaillat kokoavat alakouluikäiset viihtymään yhteisten tekemisten parissa. Erilaiset toimintapajat ovat olennainen osa vauhdikkaita iltoja. Lisäksi niihin kuuluu musiikkia sekä yhteinen iltapalatuokio. Menon ja meiningin keskellä hiljennytäänkin hetkeksi. Kids' Action -iltoja pidetään vuoden mittaan muutamia.

Mukaan partioon?

Liedon seurakunnassa toimii partiolippukunta Liedon Eränkävijät, joka on yksi Suomen suurimmista ja aktiivisimmista lippukunnista. 7 – 10 -vuotiaat sudenpennut ja 11–15 -vuotiaat vartiolaiset kokoontuvat viikoittain eri puolilla Lietoa. Kokoontumisten lisäksi toimintaan kuuluvat monenlaiset retket ja leirit. Uusia sudenpentuja otetaan mukaan toimintaan aina syksyisin, ja samaan aikaan voi kysellä paikkoja myös muista ryhmistä.

Kurkista Liedon Eränkävijöiden nettisivuille. 

Liedon Eränkävijät löydät myös Facebookista.