Jumalanpalvelukset ja muut kokoontumiset

Kappeliseurakunnan viikkotoimintojen keskus on sunnuntain jumalanpalvelus. Se on  pääsääntöisesti messu eli ehtoollisjumalanpalvelus. Jumalanpalveluksessa Jumala kohtaa ihmisen ja hoitaa häntä parhaaksi katsomallaan tavalla.

Jumalanpalvelus kutsuu hengähtämään, pyhittämään lepopäivän, saamaan evästä elämään. Kappeliseurakunnassa järjestetään jumalanpalveluksia eri ikä- ja kohderyhmille sekä teemallisia palveluksia.

Kappeliseurakunnan omat tiimit ovat keskeisiä toimijoita jumalanpalveluselämässä ja muussa kappeliseurakunnan toiminnan järjestämisessä.

Lisäksi kappeliseurakunnassa on muuta monipuolista säännöllistä toimintaa.

Lapsille ja lapsiperheille sivuilta löytyy tietoa myös kappelin päivä- ja perhekerhoista ja lasten omista kirkkohetkistä.

Kinkerit ovat kappeliseurakunnassa elävä perinne, jossa kylän väki kokoontuu kerran vuodessa yhteen pohtimaan uskonasioita. Tarvasjoella kinkeriperinne on säilynyt hyvin, pitäjän 11 kinkeripiiriä kokoavat keväisin yli 200 ihmistä sanankuuloon.

Kinkerit Tarvasjoella 2020:

Su 26.1. klo 13.30 Jauhola, Hungerla, Satopää, Paappala, Mellilänkylän kinkerit Timo Laaksosen luona Paappalassa, Paappalantie 83.
Su 26.1. klo 16.30 Alikulma, Takamaa, Yliskulman kinkerit Riitta ja Matti Säterin luona Säterillä, Alikulmantie 449.
Ke 29.1. klo 18 Kirkonkylä, Eura I kinkerit Pirkko Koskisen luona Tarvasrivissä, Peltotie 1 as. 1
Su 9.2. klo 12 Juva, Tyllilä, Vähä-Heikkilän kinkerit Annikki ja Seppo Kivimäen luona, Rajavuorenkuja 23.
Ti 11.2. klo 18 Horrinen kp:n kinkerit Eliisa ja Teemu Hirvensalon luona Koivulehdossa, Uitontie 57.
To 27.2. klo 18 Liedonperän kinkerit Sanna ja Antti Kuitulan luona Nummilassa, Koskentie 22.
Su 1.3. klo 12 Seppälä, Suurilan kinkerit Pullerilla, Kyröntie 530. Kaffeet keittää Riitta ja Ari Aaltonen sekä Maarit ja Esa Heinonen.
Su 1.3. klo 15 Eura II kinkerit Raija ja Pertti Tenhusen luona Katajistolla, Laurilantie 75.
Ke 4.3. klo 18 Killala, Kättylä, Liiparla, Tiensuun kinkerit Hanna ja Väinö Aavasaaren luona Väinölässä, Liiparlantie 35.
To 12.3. klo 18 Horrinen, Kallela, Yrjäntylän kinkerit Maija ja Matti Mäkitalon luona Kotamäessä, Kodantie 26.

Lämpimästi tervetuloa! Tänä vuonna kinkereiden aiheena on krsistityn ilo, ja läksyvirtenä on virsi 963, Herra kutsut työhösi.

Miehille ja naisille on omia iltoja. Naisten iltojen vetäjänä on Seija Aaltonen ja miesten iltojen Martti Heikkilä.

Laulavat Eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan kanttori Kaisa Takkulan johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin kahdesti kuussa.

Toimintasivuilta voi tehdä erilaisia hakuja käyttämällä erilaisia hakusanoja ja aikarajauksia.

Tapahtumista saa tietoa myös paikallislehtien, Auranmaan Viikkolehden ja Turun Tienoon, seurakuntatiedoista.