Las Divasin kirkkokonsertti Liedon kirkossa

Kevyttä ja klassista hengellistä laulumusiikkia

Las Divasin tunnelmallinen kirkkokonsertti Liedon kirkossa. Turkulaisessa Las Divas -lauluryhmssä laulavat sopraano Leena Kotka, mezzosopraanot Sanna Kola ja Minna Laukkanen sekä pop-jazz-laulaja Sanna Ajakainen. Yhtye on esittänyt oopperaa, hengellistä musiikkia, musikaalisäveliä ja ikivihreää kevyttä musiikkia. Kaikki ryhmän jäsenet ovat laulupedagogeja.

Littoisten kirkko

Marraskuinen sonetti-ilta Littoisten kirkossa

Lauluyhtye Amigo esittää Kari Mäkirannan säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu pääosin Shakespearen sonetteihin sävelletyistä lauluista.
Konsertti on kolmas osa Amigon vuoden kiertoon liittyvässä konserttisarjassa. Ohjelmamaksu 5 €, kaikki saatava tulo osoitetaan Itämeren suojeluun Puhdas Itämeri -hankkeen kautta.

Uusi seurakuntatalo

Laululintuset-lapsikuoron harjoitukset

Kuoroharrastus laulavaisille ala-asteikäisille

Väärää musiikkia! Juonnettu urkukonsertti: Hannu Taanila ja Svetlana Jääskeläinen

Virsi on virsi. Se veisataan.
Mutta mitä on koraalialkusoitto? Juonnetussa urkukonsertissa kuullaan barokin aikakauden urkuteoksia, ja niiden välissä radiopersoona Hannu Taanilan värikkään mielenkiintoisia ajatuksia. Lyhyesti sanottuna urkumusiikin helmiä ja asiaa.