Perhekerho Littoisten Tammikalliossa

Tammikallion seurakuntakoti

Perhekerhot ovat perheiden yhteisiä kokoontumispaikkoja - rentoa yhdessäoloa, jutustelua, leikkiä, askartelua, laulua, hiljentymistä. Perhekerhoihin ei ole ennakkoilmoittautumista, ja ne ovat maksuttomia.

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30, tervetuloa!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!

Liedon keskustan kerhotila

Perhekerho

Tervetuloa viettämään mukavaa yhteistä hetkeä kanssamme perhekerhoon. Puuhastelemme erilaisia kädentaitoja, laulamme leikkien, osallistumme kerran kuukaudessa myös pienille sopivaan kirkkovarttiin. Tarjolla aamupalaa.