Kesäinen perheleiri

Halssi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Lähde perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arkirutiineista ja nauttimaan kesästä!

Liedon seurakunta järjestää kesäisen perheleirin Halssin leirikeskukseen, Sauvoon. (Halssintie 25, Karuna). Perheleiri on lapsiperheille tarkoitettu leiri, johon mukaan voi tulla myös isovanhemmat lastenlapsiensa kanssa.

Leirille hakeminen tapahtuu paperillisella hakukaavakkeella tai seurakunnan nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislinkin kautta. Viimeinen haku-päivä on 16.6. Leiri valinnoista ilmoitetaan hakijoille viikolla 25.

Leirin hinta lietolaisille: Aikuiset 24 €, 1. lapsi 24 €, 2. lapsi 12 € ja 3:sta lapsesta eteenpäin leiri on ilmainen. Leirimaksuun voi hakea taloudellista tukea ottamalla yhteyttä diakoniatyöntekijä Jenna Ala-Nisulaan, p. 050 493 0442, jenna.ala-nisula@evl.fi
Leirille etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole aikaisemmin olleet Liedon seurakunnan perheleirillä. Pyrimme kuitenkin ottamaan kaikki halukkaat mukaan.

Uusi seurakuntatalo

Kirkkolounas

Tervetuloa syömään lounasta jumalanpalveluksen jälkeen!

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9:30-11:30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut kerhoomme!