Lapsikuoro Liedon uudella seurakuntatalolla

Uusi seurakuntatalo

Lauluryhmä ala-asteikäisille lietolaisille lapsille. Tule mukaan laulamaan!

Lastenlauluryhmä harjoittelee Uuden seurakuntatalon Mestarinsalissa keskiviikkoisin klo 17-17.45 Kaisa-kanttorin johdolla. Kevään aikana esiinnymme muutamassa tilaisuudessa ja teemme kevätretken. Jos olet ala-asteikäinen ja tykkäät laulamisesta, olet tervetullut mukaan! Otamme mielellämme mukaan lisää laulajia! Lisätietoja kuorosta saa kanttori Kaisa Takkulalta puh. 044 744 3219.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Ketunkolon kerhotila

Perheiden kesäkahvila

Tervetuloa perhekerhoon Ilmaristen Ketunkoloon keskiviikkoisin klo 9.30-11.30. Kerhoissamme saamme tavata toinen toisiamme, nauttia aamupalaa, hiljentyä, tehdä kädentaitoja sekä laulella. Jokainen on tervetullut!

Tammikallion seurakuntakoti

Littoisten perhekerho

Perhekerho Littoisten Tammikalliossa klo 9.30-11.30. Mukavaa yhdessä tekemistä. Tarjolla pientä aamupalaa. Tervetuloa!