Seurantavaalien 2018 logo-kuva, Minun kirkkoni tunnisteella

Vaalipäivänä 18.11.2018 äänestys klo 11–20 Liedon kirkossa ja Tarvasjoen kirkossa

Seurakuntavaalien varsinaisena vaalipäivänä äänioikeutettu voi äänestää oman seurakuntansa äänestyspaikassa. Liedon seurakunnassa äänestyspaikat ovat Liedon kirkko ja Tarvasjoen kirkko. Äänestää tulee jommassakummassa näistä oman asuinalueen mukaan: kanta-Liedossa asuvien äänestyspaikka on Liedon kirkko ja Tarvasjoen kappeliseurakunnan alueella asuvien Tarvasjoen kirkko.

Liedon kirkolla on vaalipäivänä tarjolla vaalisoppaa päivällä sekä myöhemmin iltapalaa, kahvia, teetä ja sämpylää.

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.

#minunkirkkoni