Tekstilogo jossa lukee yö kirkossa.
Yö kirkossa 2021

Kaikkien aikojen yökyläily tänä vuonna 12 vuotta täyttäville!
Auran kirkossa yövytään 9.-10.10., Tarvasjoen kirkossa 20.-21.11. ja Liedon kirkossa 11.-12.12.

Tästä pääset ilmoittautumislomakkeeseen ja voit valita, missä kirkossa tahtoisit yökyläillä.

Yökyläily kirkossa alkaa klo 15. Iltapäivän ja illan aikana tutustutaan kirkkoon, pelaillaan, leikitään, syödään, askarrellaan ja valmistaudutaan seuraavan aamun jumalanpalvelukseen. Sunnuntaina jumalanpalvelus alkaa klo 10. Sinne on koko perhe on tervetullut. Jumalanpalveluksen jälkeen on kotiinlähdön aika.

Yökyläilyä varten tarvitset makuupussin ja -alustan, rennot sisävaatteet, tarvikkeet yöpymistä varten, hieman omia herkkuja sekä taskulampun.

Yökyläily on maksuton.

Tummasävyisessä piirroksessa kirkontorni josta kajastaa valo ja teksti kaikkien aikojen yökyläily.

Kysy lisää yöseikkailusta!