Uutislistaukseen

Kevään kinkerit Tarvasjoella kirkossa ja verkossa

Yhteisvastuun kampanjakuvassa nuoren kasvot ja niiden päällä teksti lahjoita mulle huominen.

Tarvasjoen kinkerit ovat totuttuun tapaan myös Yhteisvastuu-keräyksen asialla.

Tämän kevään kinkerit toteutetaan Tarvasjoella kirkossa ja verkossa. Perinteiset lukuset  pidetään kirkossa keskiviikkona 16.3. klo 18 alkaen. Verkossa mukaan pääsee Youtube-kanavalla Seurakunta Tarvasjoella.  

Totuttuun tapaan kinkereillä käsitellään tiettyä, opetetuksellista aihetta papin kanssa ja kanttorilla on virsiosuus, jossa lempeän leikkimielisesti kuulustellaan edellisten kinkereiden läksyvirsi, 941, ja opetellaan uusi.   

Myös Yhteisvastuu-keräyksestä puhutaan. Tänä vuonna kampanjalla tuetaan koronan seurauksista kärsiviä nuoria Suomessa ja maailmalla. Liedon seurakunnan keräykseen voi lahjoittaa myös MobilePay-maksulla numeroon 22045 tai seurakunnan oman verkkolahjoitussivun kautta.  Ja kuullaanpa kinkereillä siitäkin, mikä tehtävä on kylän vanhimmilla - heitäkin on lukusilla mukana. 

Kinkeriseurana ovat myös muun muassa Tarvasjoen kirkkoalueen pappi Maria Rainio-Alaranta, kanttori Johanna Hartikainen sekä seurakunnan Yhteisvastuu-pappi Torsten Sandberg. 

Viimeisenä parina vuotena on korona estänyt kokoontumisen kotikinkereille, joiden perinne Tarvasjoella on pitkä ja aktiivinen. Korona toi perinteisen kotien kinkerikierroksen tilalle verkkokinkerit. 

Iltakahvit ja -teet kinkereillä keittää kirkkoalueen toimintaryhmä. 
 

Kirkkokinkerit Tarvasjoella ke 16.3. klo 18


 

Wed Mar 09 13:47:00 EET 2022