Halssin leirikeskus

Halssintie 25, 21590 Karuna

Halssin leirikeskus

Halssin leirikeskuksessa Sauvossa järjestetään seurakunnan omia leirejä ympäri vuoden.

Leirikeskukseen kuuluu päärakennuksen lisäksi kaksi majoitusrakennusta, opetustila, rantasauna, nuotiopaikka sekä tunnelmallinen leirikirkko. Harrastus- ja ulkoilumahdollisuuksia on runsaasti.

Uudessa majoitusrakennuksessa on 1—4 hengen huoneita, joissa oma wc. Lisäksi on kaksi inva-huonetta omine pesu- ja wc-tiloineen. Myös päärakennuksesta ja opetustilasta löytyvät inva-wc:t.

Leirikeskus ei ole vuokrattavissa.

Halssintie 25, 21590 Karuna

Perheleiri Halssissa

Lähde leirille meren ääreen yhdessä perheen kanssa irtautumaan hetkeksi arjesta! Leirille on haku. Hakulomakkeen voit lähettää verkossa tai tulostaa ja toimittaa kirkkoherranvirastoon (Hyvättyläntie 6, 21420 Lieto.) Hakulomakkeet löytyvät sivulta: https://www.liedonseurakunta.fi/osallistu/kesaleirit

Halssintie 25, 21590 Karuna