Jumalanpalvelukset ja muut kokoontumiset

Kappeliseurakunnan viikkotoimintojen keskus on sunnuntain jumalanpalvelus. Se on  pääsääntöisesti messu eli ehtoollisjumalanpalvelus. Jumalanpalveluksessa Jumala kohtaa ihmisen ja hoitaa häntä parhaaksi katsomallaan tavalla.

Jumalanpalvelus kutsuu hengähtämään, pyhittämään lepopäivän, saamaan evästä elämään. Kappeliseurakunnassa järjestetään jumalanpalveluksia eri ikä- ja kohderyhmille sekä teemallisia palveluksia.

Kappeliseurakunnan omat tiimit ovat keskeisiä toimijoita jumalanpalveluselämässä ja muussa kappeliseurakunnan toiminnan järjestämisessä.

Lisäksi kappeliseurakunnassa on muuta monipuolista säännöllistä toimintaa.

Päiväkerhojen sivuilta ja perhekerhojen sivuilta löydät tietoa kappelin omista kerhoista.

Kinkerit ovat kappeliseurakunnassa elävä perinne, jossa kylän väki kokoontuu kerran vuodessa yhteen pohtimaan uskonasioita. Tarvasjoella kinkeriperinne on säilynyt hyvin, pitäjän 11 kinkeripiiriä kokoavat keväisin yli 200 ihmistä sanankuuloon.

Miehille ja naisille on omia iltoja. Naisten iltojen vetäjänä on Seija Aaltonen ja miesten iltojen Martti Heikkilä.

Laulavat Eläkeläiset kokoontuvat laulelemaan kanttori Kaisa Takkulan johdolla Hyvinvointikeskuksen ruokasaliin kahdesti kuussa.

Toimintasivuilta voi tehdä erilaisia hakuja käyttämällä erilaisia hakusanoja ja aikarajauksia.

Tapahtumista saa tietoa myös paikallislehtien, Auranmaan Viikkolehden ja Turun Tienoon, seurakuntatiedoista.