Tangomessukuoron harjoitukset Tarvasjoella

Tarvasjoen seurakuntatalo

Projektikuoro Tarvasjoella

Tule mukaan laulamaan Tangomessun kuoroon. Harjoittelemme kolmena keskiviikkona 1.11. alkane klo 19 seurakuntatalolla. Tervetuloa mukaan niin uudet kuin tututkin laulajat! Lisätietoa Kaisa-kanttorilta puh. 044 744 3219, kaisa.takkula@evl.fi

Tarvasjoen kappeliseurakunta

Halssin leirikeskus

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivä

Ikääntyneiden kehitysvammaisten leiripäivässä on ohjelmassa mukavaa kesäistä puuhaa. Katso lisää ja lähde mukaan!