Naisten raamattu- ja rukouspiiri

Poukama

Tervetuloa keskustelemaan elämästä ja uskosta!

Poukamassa klo 18.30 (Hyvättyläntie 9, Lieto). Illoissa keskustellaan elämän ja uskon kysymyksistä, etsitään suuntaviivoja Raamatusta ja rukoillaan yhdessä. Piirin vetäjänä toimii Kyllikki Punkkinen. Piiri on avoin kaikille naisille. Mukaan voi tulla vain silloin tällöin tai joka kerta. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Uusi seurakuntatalo

Silmäyksiä sisällissotaan: sisällissota ja kirkko

Uuden testamentin eksegetiikan dosentti Niko Huttusen luento sekä yhteistä keskustelua. Mukana Esko Laine. Kahvitarjoilu.

Littoisten kirkko

Tangomessu

Tangomessu on jumalanpalvelus, jossa musiikki on tuttuja tangoja ja virsiä tangon tahtiin sovitettuna ja laulua tukee orkesteri ja tangokuoro. Messun jälkeen juodaan iltakahvit kirkossa. Littoisten seurakunnat, Kaarina ja Lieto ovat yhdessä toteuttamassa messua. Olet lämpimästi tervetullut!

Poukama

Ystävänkahvila