Kirkkovartti Littoisten kirkossa

Littoisten kirkko

Tervetuloa kirkkovarttiin, lapsille suunnattuun kirkkohetkeen, johon kaikenikäiset ovat tervetulleita. Kirkkovartin jälkeen kokoonnutaan perhekerhoon.

Kirkkovartti on kaikille avoin lasten hartaushetki, jossa lauletaan ja leikitään yhdessä ja opetellaan hiljentymistä.

Suvi-illan hartaus

Kesän ajan vietetään Liedon kirkossa joka torstai pieni hiljentymishetki. Suvi-iltojen kirkkohetkissä voi arki-iltana viettää hengähdyshetken, rauhoittavan tovin. Osa illoista on musiikkipainotteisia, myös pieniä iltakonsertteja, osa perinteisiä iltahartauksia sanan ja rukouksen äärellä.