Loukinaisten perhekerho

Loukinaisten kerhotila

Perhekerho Loukinaisten kerhotilassa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa perheiden yhteiseen hetkeen olemaan, juttelemaan, leikkimään. Perhekerhoihin ei tarvitse ilmoittautua eikä niissä ole osallistumismaksua.

Perhekerho Loukinaisten kerhotilassa klo 12-15. Voit piipahtaa hetkeksi, kun sinulle sopii tai olla koko ajan. Tervetuloa!

Loiskis -leiri 8-14-vuotiaille

LOISKIS! Telttaleiri 8-14-vuotiaille Loimaan virkistysalueella Kalikassa!