Tanssitunnit nuorille ja aikuisille: Kontakti-improvisaatio

Vanha seurakuntatalo - Sali

Luovaa tanssimista yksin ja yhdessä. Harjoitellaan parin ja ryhmän kuuntelua fyysisen kontaktin kautta.

Kontakti-improvisaatio klo 17-18 Liedon Vanhalla seurakuntatalolla. Vetäjänä tanssin ammattilainen Liisa Laihia. Aikuisilta vapaaehtoinen maksu 1-3 euroa, nuoret ilmaiseksi. Tervetuloa kaikentasoiset tanssijat! Ennakkoilmoittautuminen suotavaa, mutta ei pakollista: liisa.laihia@gmail.com tai p. 040 410 1028

Halssin leirikeskus

Eläkeliiton Liedon yhdistyksen retkipäivä