Kesäheinä-kahvila)

Poukama

Tervetuloa kaikille avoimeen Kesäheinä-kahvilaan!

Kahvilassa voit tavata omia ystäviäsi, muita seurakuntalaisia ja usein myös diakoniatyöntekijän. Halutessasi voit tuoda mukanasi runon, laulun, rukouksen tai jotain muuta, jonka haluat jakaa toisten kanssa. Kesäheinä-kahvila on avoinna Poukamassa klo 12-14.

Aseman seurakuntakoti

Perhekerho

Tervetuloa perhekerhoon Liedon Aseman seurakuntakotiin maanantaisin klo 9.30-11.30

Tarvasjoen seurakuntatalo - Päiväkerho

Muskari

Perhemuskari Tarvasjoen seurakuntatalolla.

Liedon keskustan kerhotila

Puhu suomea -keskusteluryhmä

Puhu suomea on on ryhmä kaikenikäisille naisille ja miehille, koko perheelle. Tavoitteena on saada rohkeutta puhua ja käyttää suomea arjessa. Lähtötasovaatimuksia ei ole. Mukaan voi tulla vaikka ei osaisi suomea sanaakaan. Samalla suomalainen kulttuuri ja tavat tulevat tutummiksi. Ryhmä ei ole virallista kielenopetusta. Keskustelunaiheet nousevat ryhmän sisältä.Uskontoa ei harjoiteta.
Lähde rohkeasti mukaan!