Kirkkopäivät Turussa, ohjelmaa nuorille

pe 19.5. kello 20.00 - su 21.5. kello 14.00

Turku

Kirkkopäivät Turussa, ohjelmaa nuorille

Kirkkopäivät Turussa 19.-21.5.2017. Tule mukaan! Olemme valinneet ohjelmatarjonnasta koosteen nuorille. Voit valita osallistumisiasi ilmoittautumisen yhteydessä klikkailemalla kiinnostavat pallukat. Osassa on ikäraja 18v. Osallistumismaksu riippuu valinnoistasi. Maksut laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Katso lisää kirkkopäivistä https://www.kirkkopaivat.fi/ Ilmoittautuminen on auki huhtikuun loppuun asti.