Viikonlopun laulukoulu

Uusi seurakuntatalo

Viikonlopun laulukoulu on intensiivinen kurssi, laulutaidon tehokas abc.

Viikonlopun laulukoulu 22.-23.4. laulupedagogi Leena Kotkan opetuksessa. Laulukoulua pidetään seurakuntatalolla lauantaina ja sunnuntaina klo 14-17. Viikonlopun tehokurssin hinta 40 €.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset 10.4. mennessä: p. 044 330 9319, leena.kotka@gmail.com

Kurssilaisilla on mahdollisuus laulaa mukana Suomalaisen messun kuorossa Liedon kirkossa 7.5. Tällöin kurssin lisäksi pidetään kaksi muuta harjoituskertaa, keskiviikkona ja torstaina 3.-4.5. klo 17.30 kanttori Svetlana Jääskeläisen johdolla.