Uutislistaukseen

Kuvituskuvassa kädessä kännykkä ja siinä valkoista taustaa vasten YouTuben logo.

Tarvasjoen kirkkoon kesäksi striimausjärjestelmä

6.5.2021 09.29

Tarvasjoen kirkkoon asennetaan oma, kiinteä striimausjärjestelmä. Kirkkoneuvosto päätti hankinnasta huhtikuun kokouksessaan. Hankinta on perusteltua toteuttaa juuri nyt erityisesti ensi kesän rippikoulujen konfirmaatioiden tähden.  


Liedon kirkon remontin takia kaikki kesän 2021 konfirmaatiot pidetään Tarvasjoen kirkossa ja niiden tulee olla seurattavissa myös verkon välityksellä, erityisesti, mikäli korona edelleen kesälläkin rajoittaa osallistumista tilaisuuksiin. Kirkossa kiinteästi oleva striimausjärjestelmä tulee palvelemaan muitakin Tarvasjoen kirkkoalueen striimaustarpeita. Jatkossa ei striimauksia tarvitse tilata ostopalveluna eikä niiden toteuttaminen vaadi ylimääräisiä työntekijäresursseja. 


Asennettava striimausjärjestelmä on hyvin helppokäyttöinen ja pitkälle automatisoitu. Vastaavalla järjestelmällä on Liedon kirkosta välitetty jumalanpalveluksia ja muita kirkkotilaisuuksia jo vuosien ajan ja yleensä striimaus hoituu osana suntion työtä. Lähetysalustana ovat YouTube ja Facebook eikä järjestelmästä aiheudu hankinta- ja asennuskustannusten lisäksi juuri muita kustannuksia kuin verkkoyhteydestä aiheutuvat kulut.

Järjestelmän toimittaa Tarvasjoen kirkkoon AMJ Turku Audio Oy. Toteutuskokonaisuuden hinta on noin 6500 euroa. 

Striimausjärjestelmä Tarvasjoen kirkkoon: kirkkoneuvoston pöytäkirjassa 21.4.2021 § 86.