Musica Vocalen kirkkokonsertit Liedossa ja Littoisissa

18.12.2019 16.55

Neljäntenä adventtisunnuntaina 22.12. rauhoitutaan joulun sanoman äärelle Liedon seurakunnan Musica Vocale -kuoron konserteissa Littoisten kirkossa klo 17 ja Liedon konsertissa klo 20.

Parinkymmenen laulajan taidokas kamarikuoro Musica Vocale on lyhyessä ajassa laulanut tiensä lietolaisiin sydämiin ja vie nyt kuulijan adventtikonserteissaan jouluntunnelman perinteisillä ja iki-ihanilla joululauluilla, kuten Heinillä härkien kaukalonJouluyö, juhlayöJo neitsyt pikku poijuttansa ja En etsi valtaa loistoa. Mukana on myös muutamia vieraampia, joskin myös hyvin kauniita ja koskettavia joulun lauluja.

Musica Vocalea johtaa Liedon seurakunnan kanttori Tomi Satomaa, ja konsertissa esiintyvät lisäksi sopraano, kanttori Kaisa Kraft sekä pianisti Anni Collan. Kuoron konsertteihin on vapaa pääsy. Kirkoissa kerätään kolehti seurakunnan musiikkityölle.