Uutislistaukseen

Lahja lapselle -keräys nopeasti päätökseen

29.11.2019 19.40

Lahja lapselle -joululahjakeräys on päättynyt Liedossa. Vapaaehtoisia lahjoittajia tarjoutui niin runsaasti ja niin nopeaan tahtiin, että tarvittavat joululahjojen lahjoittajat löytyivät kymmenessä päivässä.Seurakunnan diakoniatyö kiittää lämpimästi kaikkia 

Liedon seurakunnan diakoniatyön järjestämällä Lahja lapselle -kampanjalla haetaan vapaaehtoisia joululahjojen lahjoittajia ja autetaan näin vähävaraisia lietolaisia lapsiperheitä. Tänä vuonna Lahja lapselle -keräys toteutetaan Liedossa jo yhdeksättä kertaa. 

Auttaa voi myös osallistumalla paketointitalkoisiin

Vaikka lahjoittajaksi ei enää voikaan ilmoittautua kaikkien lahjatoiveiden jo löydettyä lahjoittaja, voi toisenlaista avunantoa vielä tarjota. Lahja lapselle -joululahjakeräyksessä saadut paketit nimittäin kääritään talkoilla pakettiin. 

Lahja lapselle -paketointitalkoot pidetään tiistaina 3.12. ja keskiviikkona 4.12. klo 16–18 Poukamassa, osoitteessa Hyvättyläntie 9, sisäänkäynti Palvelukeskuksen pääovista.  Oma osallistuminen olisi hyvä ennakkoon ilmoittaa puhelinsoitolla tai tekstiviestitse diakoniatyöntekijä Katja Laaksoselle, p. 050 570 7177. Välttämätöntä ennakkoilmoittautuminen ei kuitenkaan ole, ilmankin voi talkooväkeen liittyä.