Uutislistaukseen

Kastejuhlan järjestäminen seurakunnan tiloissa maksuttomaksi

Kastejuhlan järjestämisestä seurakunnan tiloissa ei ensi vuoden alusta alkaen enää peritä tilavuokraa., mikäli talousarviota käsiteltäessä maksupolitiikka hyväksytään esityksen mukaisesti. Vuokrien ja käyttökorvausten osalta esitetään, että Liedon seurakunnan jäsenille kastejuhlan järjestäminen seurakunnan tiloissa on ilmaista Liedon seurakunnan jäsenille.

Muuten maksupolitiikassa ei juuri ole odotettavissa muutoksia talousarviossa 2019 linjattuihin verrattuna. Kokouspalkkioiden osalta kirkkoneuvosto päätti täsmentää esitystä lisäämällä, että kirkkoherralla tai talouspäälliköllä on oikeus päättää kokouspalkkion ja kulukorvausten maksamisesta valtuustoseminaareista tai muista luottamushenkilöiden tapaamisista. Adressien hintaa yhdenmukaistetaan siten, että Liedon seurakunnan diakoniatyön hyväksi myytävät adressit ovat ensi vuodesta samanhintaisia kuin kappeliseurakunnan adressit, eli 12 euroa (aiemmin 10 euroa).   

Maksupolitiikasta päättää kirkkovaltuusto talousarviokäsittelyn yhteydessä, ja näin määritetään seurakunnan perimät hautausmaksut, kerho- ja leirimaksut, vuokrat ja käyttökorvaukset, kokouspalkkiot sekä adressien hinnat.   

Myös hautapaikkamaksut esitetään hyväksyttäväksi ilman muutoksia ja talousarvion 2019 kanssa yhdenmukaisina.

Esitykset hautapaikkamaksuista ja koko maksupolitiikasta kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjassa 10.10.2019.

2019-10-17 12:29:00.0