Uutislistaukseen

Liedon seurakunnan Yhteisvastuu-avaus Aurassa

Yhteisvastuukeräyksen kampanjakuvassa kaksi nuorta pelaavat korttia. Tekstinä tee kaverista totta.

Ensi sunnuntaina 4.2. alkaa Yhteisvastuukeräys 2024 ja Liedon seurakunnan Yhteisvastuu-avausta vietetään Auran kirkolla.

Kynttilänpäivän messua vietetään Auran kirkossa kymmenestä alkaen. Messun jälkeen juodaan kirkkokahvit ja vietetään puuhakasta talvitapahtumaa, jossa muun muassa poniajelua, makkaranpaistoa, arpajaiset, toivelauluhetki – kaikki  Yhteisvastuun hyväksi. Kaikenikäisten yhteisessä Yhteisvastuu-ilottelussa mukana ovat lapsiperheiden suosikit, maskottikissat Riemu ja Reilu. 

Bussikuljetus on järjestetty sekä Auran seurakuntatalolta (klo 9.30) että Tarvasjoen seurakuntatalolta (klo 9). Paluulähtö Auran kirkolta on kahdeltatoista.

Liedon seurakunnan muissa kirkoissa ei ole aamukymmenen jumalanpalvelusta Yhteisvastuu-aloituksen sunnuntaina eikä siten ole myöskään jumalanpalvelusta striiminä. Valtakunnallinen Yhteisvastuun avausmessu 4.2. klo 10 on katsottavissa Yle TV1 -kanavalla sekä Yle Areenalla. Olarin kirkossa pidettävässä messussa saarnaa tämän vuoden Yhteisvastuu-piispa Kaisamari Hintikka

Kynttilänpäivän iltakirkkoon pääsee kotiseurakunnassakin: Seurisrkirkossa Liedon seurakuntatalolla on neulekirkko viideltä ja sen päätteeksi ehtoollishetki seitsemältä. Littoisten kirkossa vietetään kynttilänpäivänmessu viideltä. 
 

Vuonna 2024 Yhteisvastuu auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänhallintansa tai mahdollisuutensa hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Kotimaassa tuotot ohjataan HelsinkiMission ja Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien kautta yksinäisille nuorille. 60 prosenttia käytetään maailman katastrofialueiden ihmisten auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun työn kautta.

Miten voin tukea Liedon seurakunnan keräystä: liedonseurakunta.fi/yhteisvastuu

Lisää Yhteisvastuu 2024 -keräyksestä.
 

2.2.2024 09.52