Liedon rippikoulut 2019

Alta löydät Liedon seurakunnassa vuonna 2019 järjestettävät rippikoulut.

Ulkopaikkakuntalainen! Voit hakea mukaan Liedon seurakunnan rippikouluihin. Huomioimme sinut, mikäli tilaa jää. Huomaathan, että ulkopaikkakuntalaisille leirimaksu on korotettu, leirin hinta on 50 % korkeampi.

Lasketteluripari Aholansaaressa

Lasketteluripari järjestetään yhteistyössä Paimion seurakunnan kanssa.

Ennen leirijaksoa pidetään muutama ryhmän yhteinen kokoontuminen, joista osa on Liedossa, osa Paimiossa. Leirijakso Aholansaaressa, Nilsiässä on 16.–23.2.2019. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 12.1 ja 3.2. Konfirmaatio on su 3.3. klo. 10.00 Paimion kirkossa.

Rippikoululeiri pidetään Nilsiän Aholansaaressa. Aholansaari on nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, mutta myös historiallinen Paavo Ruotsalaisen kotisaari, joka sijaitsee kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Leirin ohjelmaan sisältyykin laskettelua tai hiihtoa Tahkovuorella.

Leirin hinta 120 euroa. Laskettelulippujen hinnat eivät sisälly leirin hintaan, vaan ne kerätään leirillä erikseen.

Käy tutustumassa www.aholansaari.fi ja www.tahko.fi

Ryhmänohjaajat: Outi Niiniaho ja Kaisa Lahdenkauppi sekä Hannu Nurmi (Paimio)

Päivärippikoulu Liedon seurakuntatalolla

Haluat käydä rippikoulun, mutta et halua lähteä leirille?

Päivärippikoulu kokoontuu 3.-7.6 ja 10.-14.6.2019 maanantaista perjantaihin klo 9-15 Liedon seurakuntatalolla. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 16.6. klo 10.

Päivärippikoulu on maksuton.

Ryhmänohjaajat: Harri Ruskeepää ja Risto Hiltunen

Halssi 1

Leirijakso Halssissa on 3.-10.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 30.5 ja 11.6. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 16.6. klo 13.

Ryhmänohjaajat: Pauliina Uhinki-Suominen ja Suvi Pulkkinen

Halssi 2

Leirijakso Halssissa on 24.6.- 1.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 13.6 ja 2.7. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 7.7. klo 10.

Ryhmänohjaajat: Pauliina Uhinki-Suominen ja Yvonne Smidtslund-Hissa

Halssi 3

Leirijakso Halssissa on 1.-8.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 27.6 ja 9.7. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 14.7. klo 10.

Ryhmänohjaajat: Elina Ahola

Halssi 4

Leirijakso Halssissa on 8.-15.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 4.7 ja 16.7. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 21.7. klo 10.

Ryhmänohjaajat: Daniel Räsänen ja Kaisa Lahdenkauppi

Tievan Retkeilyripari

Lähde leirille Lappiin! Rippikoulu pidetään Tievatuvalla. Ohjelmassa rippikoulunkäymisen lisäksi päiväretkiä tunturiin.

Leirijakso Tievalla on 31.7.–7.8. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 30.7. ja 8.8.  Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 11.8 klo 13.

Tutustu Tievaan: www.tievatupa.fi

Ryhmänohjaajat: Daniel Räsänen ja Suvi Pulkkinen

Ripari Kokemäellä

Rippikoulu pidetään Pitkäjärven urheilu- ja vapaa-ajankeskuksessa Kokemäelle!

Leirijakso Kokemäellä on 3.-10.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 30.5. ja 11.6. Konfirmaatio on Liedon kirkossa la 15.6. klo 13.

Tietoa leiripaikasta: www.pitkajarvi.fi

Ryhmänohjaajat: Outi Tukia-Takala ja Yvonne Smidtslund-Hissa

Ripari Virroilla

Rippikoulu pidetään Nuorisokeskus Marttisissa Virroilla.

Leirijakso Virroilla 24.6.–1.7.2019. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 20.6. ja 2.7. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 7.7. klo 13.

Tietoa leiripaikasta: www.marttinen.fi

Ryhmänohjaajat: Outi Tukia-Takala ja Kaisa Lahdenkauppi

Ripari Tarvasjoella

Rippikoulu kesällä Halssissa Liedon seurakunnan leirikeskuksessa, joka sijaitsee Sauvossa! Rippikoulun kokoontumiset ja konfirmaatio ovat Tarvasjoella.

Kesän leirijakso Halssissa pidetään 10–17.6.2019. Leiriä edeltää keväällä pidettävä Yö kirkossa-viikonloppuleiri Tarvasjoen kirkossa 6.-7.4. Konfirmaatio on su 30.6. klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Leirin hinta on 70 euroa.

Ryhmänohjaajat: Outi Niiniaho ja Rauno Räty

Pensarin saaristoripari

Rippikoulu pidetään Pensarin saarella.

Leirijakso Pensarissa on 10.-17.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 6.6. ja 18.6. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 30.6. klo 10.

Ryhmänohjaajat: Elina Ahola ja Taru Sahla