Liedon rippikoulut 2020

Alta löydät Liedon seurakunnassa vuonna 2020 järjestettävät rippikoulut.

Ulkopaikkakuntalainen! Voit hakea mukaan Liedon seurakunnan rippikouluihin. Huomioimme sinut, mikäli tilaa jää. Huomaathan, että ulkopaikkakuntalaisille leirimaksu on korotettu, leirin hinta on 50 % korkeampi.

Lasketteluripari Aholansaaressa

Lasketteluripari on yhteinen Paimion seurakunnan kanssa. Ennen leirijaksoa pidetään muutama ryhmän yhteinen kokoontuminen 11.1. ja 2.2. Osa kokoontumisista on Paimiossa, osa Liedossa. Leirijakso Aholansaaressa, Nilsiässä on 15.–22.2. Konfirmaatio on su 1.3. klo 10 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa/Paimion kirkossa.

Rippikoululeiri pidetään Nilsiän Aholansaaressa. Aholansaari on nykyaikainen leiri- ja lomakeskus, mutta myös historiallinen Paavo Ruotsalaisen kotisaari, joka sijaitsee kivenheiton päässä Tahkon matkailualueesta. Leirin ohjelmaan sisältyykin laskettelua tai hiihtoa Tahkovuorella.

Leirin hinta 120 euroa. Laskettelulippujen hinnat eivät sisälly leirin hintaan, vaan ne kerätään leirillä erikseen.

Käy tutustumassa www.aholansaari.fi ja www.tahko.fi

Päivärippikoulu Liedon seurakuntatalolla

Haluat käydä rippikoulun, mutta et halua lähteä leirille?

Päivärippikoulu kokoontuu 27.-31.7. ja 3.-7.8. maanantaista perjantaihin klo 9-15 Liedon seurakuntatalolla. Konfirmaatio on su 16.8. klo 10 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa.

Päivärippikoulu on maksuton.

Halssi 1

Leirijakso Halssissa on 8.-15.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 4.6. ja 16.6. Konfirmaatio on su 28.6. klo 13 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa.

Halssi 2

Leirijakso Halssissa on 22.-29.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 17.6 ja 30.6. Konfirmaatio on su 5.7. klo 13 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa.

Halssi 3

Leirijakso Halssissa on 29.6.-6.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 25.6 ja 7.7. Konfirmaatio on su 12.7. klo 10 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa.

Halssi 4

Leirijakso Halssissa on 6.-13.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 2.7 ja 14.7. Konfirmaatio on Liedon kirkossa su 19.7. klo 10 Tarvasjoen kirkossa/ Liedon kirkossa.

Tievan Retkeilyripari

Lähde leirille Lappiin! Rippikoulu pidetään Tievatuvalla. Ohjelmassa rippikoulunkäymisen lisäksi päiväretkiä tunturiin.

Leirijakso Tievalla on 29.6.–6.7. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 25.6. ja 7.7.  Konfirmaatio on Tarvasjoen kirkossa/Liedon kirkossa su 12.7. klo 13.

Tutustu Tievaan: www.tievatupa.fi

Ripari Kokemäellä

Rippikoulu pidetään Pitkäjärven urheilu- ja vapaa-ajankeskuksessa Kokemäelle!

Leirijakso Kokemäellä on 1.-8.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 24.5. ja 9.6. Konfirmaatio on Tarvasjoen kirkossa/Liedon kirkossa su 14.6. klo 13.

Tietoa leiripaikasta: www.pitkajarvi.fi

Ripari Virroilla

Rippikoulu pidetään Nuorisokeskus Marttisissa Virroilla.

Leirijakso Virroilla 22.-29.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 17.6. ja 30.6. Konfirmaatio on Tarvasjoen kirkossa/Liedon kirkossa su 5.7. klo 10.

Tietoa leiripaikasta: www.marttinen.fi

Ripari Tarvasjoella

Rippikoulu kesällä Halssissa Liedon seurakunnan leirikeskuksessa, joka sijaitsee Sauvossa! Rippikoulun kokoontumiset ja konfirmaatio ovat Tarvasjoella.

Kesän leirijakso Halssissa pidetään 1.-8.6. Leiriä edeltää keväällä pidettävä Yö kirkossa-viikonloppuleiri Tarvasjoen kirkossa. Leirijakson jälkeen konfirmaatiharjoitus 9.6. Konfirmaatio on su 14.6. klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Leirin hinta on 70 euroa.

Pensarin saaristoripari

Rippikoulu pidetään Pensarin saarella.

Leirijakso Pensarissa on 8.-15.6. Lisäksi on kaksi Lietopäivää 4.6. ja 16.6. Konfirmaatio on Tarvasjoen kirkossa/Liedon kirkossa su 28.6. klo 10.