Konfirmaatiot

Rippikouluryhmien konfirmaatiot:

Laskettelurippikoulu 25.4.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Pääsiäisrippikoulu 16.5.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Kesärippikoulu Aholansaaressa 20.6.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Tievan retkeilyrippikoulu 1.8.2021 klo 13 Tarvasjoen kirkossa.

Päivärippikoulu 8.8.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Halssi 1 20.6.2021 klo 13 Tarvasjoen kirkossa.

Halssi 2 4.7.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Halssi 3 11.7.2021 klo 10 Auran kirkossa.

Halssi 4 18.7.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Halssi 5 25.7.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Halssi 6 1.8.2021 klo 10 Tarvasjoen kirkossa.

Ryhmät kokoontuvat seurakuntatalolle noin 45 minuuttia ennen konfirmaation alkua.

Konfirmaatio kestää noin 1,5 tuntia. Heti konfirmaation jälkeen otetaan ryhmäkuva. Nuorille voi tuoda tässä vaiheessa yhdet kukat. Nuoret palauttavat albat seurakuntatalolle. Siellä jaamme rippikoulutodistukset.

Jokaisen nuoren yhdelle kummille on varattu paikka kirkon etuosasta, alttarin takaa. Tilaisuuden keskivaiheilla pappi pyytää kummit osallistumaan nuorten siunaamiseen. Kummi asettuu oman nuoren taakse seisomaan ja osallistuu siunaukseen asettamalla kätensä nuoren pään päälle yhdessä rippikoulun ohjaajien kanssa. Ennen siunausta kummi sanoo nuoren etunimen. Sopikaa perheen kesken, kuka kummeista kutsutaan tähän tehtävään.  Jos kummeistasi kukaan ei pääse paikalle, voit kutsua tehtävään jonkun muun läheisen.

Valokuvaus:

Konfirmaatiossa kirkko tulee täyteen juhlakansaa. Omilla kameroilla kuvaaminen on sallittua ainoastaan omilta paikoilta. Ammattikuvaaja ottaa koko ryhmästä kuvan, joka maksaa erikseen. Hänen kauttaan on mahdollista saada myös yksittäiskuvia. Niitä otetaan konfirmaation jälkeen seurakuntatalolla.

Voit kutsua kirkkoon kaikki haluamasi konfirmaatiovieraat.

Onhan sinut kastettu?

Jos sinua ei ole kastettu, ole yhteydessä rippikoulusi pappiin sopiaksesi kasteesta. Voit osallistua rippikouluun ihan normaalisti. Rippikoulun jälkeen ennen konfirmaatiota sinut kastetaan. Kastetilaisuus voidaan järjestää pappilassa, seurakuntatalolla tai kirkossa. Kastetilaisuuteen sinun tulee pyytää itsellesi vähintään kaksi kummia. Kasteessa

raamis