Yhteiset tapaamiset

Yhdessä tehty messu:
Tievan retkeilyrippikoulu Valmistelu 18.5. klo 16.30 ja messu 22.5. klo 9.30 Liedon kirkossa.
Halssi 7 Valmistelu 11.5. klo 16.30 ja messu 15.5. klo 9.30 Liedon kirkossa.

Vanhempainillat:
Vanhempainillat klo. 18-20.00
19.5. Aholansaaren kesäripari, Halssi 1, Halssi 4, Halssi 5 ja Päiväripari Liedossa
1.6. Halssi 2, Halssi 3, Halssi 7 ja Tievan retkeilyripari

Nämä kaikki tapahtumat (vanhempainiltaa lukuun ottamatta) ovat pakollisia ja kuuluvat rippikoulun suorittamiseen. Mikäli et pääse jonakin päivänä sairauden tai muun pakottavan syyn takia, ota välittömästi yhteyttä ryhmäsi työntekijöihin, sillä kaikki poissaolot korvataan muulla yhteisesti sovittavalla tavalla.

Itsenäinen osallistuminen
Ensimmäisessä yhteisessä kokoontumisessa saat Riparimenot -kortin. Tarvitset siihen kahdeksan merkintää. Kolmeen ensimmäiseen kohtaan saat merkinnän yhteisistä tapaamisista, loput viisi tulee hankkia itsenäisesti.  Merkinnäin voit saada mm. seuraavista tilaisuuksista:
- Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus
- Muu jumalanpalvelus, esim. sanajumalanpalvelus tai iltakirkko
- Kirkollinen toimitus (kaste, avioliittoon vihkiminen tai hautaan siunaaminen)
- Muu yhdessä rippikoulun ohjaajien kanssa erikseen sovittu tilaisuus
- Jokin muu tilaisuus, jonka järjestäjänä on seurakunta (esim. musiikkitilaisuudet)
Tietoja eri tapahtumista saat seurakunnan Facebook-sivuilta, seurakunnan kotisivuilta www.liedonseurakunta.fi sekä Turun Tienoon torstain lehdessä olevalta seurakunta -palstalta.

Pyydä varmistus osallistumisesta korttiin tilaisuuden päätyttyä!

Kortista kannattaa ottaa aina välillä valokuva kännykällä katoamisen varalta.

kädet ristissä