Liedon seurakunnan rippikoulut

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on päättynyt. Voit kysellä vapaita paikkoja nuorisotyönohjaaja Merviltä.

Kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien rippikouluasioissa voit olla yhteydessä työntekijään, autamme mielellämme löytämään oikeanlaisen rippikouluvaihtoehdon.

Riparimerkintöjen hakeminen poikkeusaikana

1. Osallistu jumalanpalvelukseen Liedon seurakunnan youtube-kanavan välityksellä. Voit osallistua sunnuntaisin klo 10 suorastriimaukseen tai katsomalla videon jostakin vanhemmasta jumalanpalveluksesta. Katso ja osallistu jumalanpalvelukseen laulamalla virsiä ja kuuntelemalla kaikkea mitä siinä tapahtuu ja vastaa seuraaviin kysymyksiin ohjaajallesi:
    1. Kerro omin sanoin saarnan pääpointit. Mistä pappi puhui?
    2. Kenen puolesta esirukouksessa rukoiltiin?
    3. Minkä virren sanat koskettivat tai jäivät mieleesi tänään, kirjoita ne sanat tähän: (virsikirja.fi)
  2. Osallistu olkkariin torstaisin klo 18-20 insta-liven välityksellä. Seuraa instagramissa @liedonseurakunta ja liity mukaan seuraamaan livelähetystä Olkkarista. Kommentoi tai kysy jotakin ja ota kuvakaappaus, kun kommenttisi näkyy ruudussa. Lähetä kuva ohjaajallesi.

Poikkeusaikana kaikki riparikokoontumiset on peruttu. Yhteisen messun valmistelusta tulee vielä myöhemmin korvaava tehtävä. Teemapäivän korvaava tehtävä on tässä alla.

Rippikoulumerkinnöt suoritetaan seuraaville työntekijöille:

Halssi 1: Mervi Kuusisto 0500630251 mervi.kuusisto@evl.fi

Halssi 2: Daniel Räsänen 0505757715 daniel.rasanen@evl.fi

Halssi 3: Katja Laaksonen 0505707177 katja.laaksonen@evl.fi

Halssi 4: Rauno Räty 0505744382 rauno.raty@evl.fi

Kokemäki: Elina Ahola 0503995499 elina.ahola@evl.fi

Tarvasjoen ripari: Outi Niiniaho 0440847120 outi.niiniaho@evl.fi

Pensar: Outi Tukia-Takala 0503593890 outi.tukia-takala@evl.fi

Virrat: Kaisa Lahdenkauppi 0505980735 kaisa.lahdenkauppi@evl.fi

Tieva: Suvi Pulkkinen 0505980725 suvi.pulkkinen@evl.fi

Päivärippikoulu: Outi Niiniaho 0440847120 outi.niiniaho@evl.fi

Rippikoulun teemapäivä – itsenäiseen opiskeluun ohjeet

Virret

• Mene sivulle virsikirja.fi ja hae sieltä seuraavat virret: 15, 30, 332a, 510, 517, 600
  • Tutustu jokaiseen virteen, kuuntele 1. säkeistö jos se on mahdollista, lue virren sanat ja lue myös mitä virren taustasta kerrotaan.
  • Valitse mieleisesi virsi ja sieltä sinua koskettavin tai mieleisin ajatus tai säe ja tee siitä kuva+teksti yhdistelmä, jonka voit lähettää ripariohjaajallesi whatsappissa.

Toimitusten musiikki

Kaste

Vihkiminen

Hautaan siunaaminen

Urut ja kanttorin työ

Lähetystyö

Diakoniatyö

Rippikoulu perustuu Jeesuksen kaste- ja lähetyskäskyyn. Rippikoulun tehtävänä on auttaa sinua ymmärtämään sitä uskoa, johon sinut on kastettu.
Rippikoulu kestää noin puoli vuotta. Se koostuu opetuksesta, erilaisista tapahtumista ja osallistumisesta seurakunnan toimintaan. Rippikoulun yhteydessä saat seurakunnalta lahjaksi Raamatun ja Katekismus-Virsikirjan.
Rippikoulu päättyy kirkossa pidettävään konfirmaatioon. Konfirmaatiossa saat tunnustaa uskosi ja sinut siunataan elämän matkalle.

Rippikouluasioista voi kysellä tarkemmin Merviltä 050 063 0251, mervi.kuusisto@evl.fi

riparilaisten hyppy mereen
riparilaisten kenkiä