Liedon seurakunnan rippikoulut

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin alkaa 2.9.

Ilmoittautumislinkit alla:

Ilmoittautuminen Liedon seurakunnan rippikouluihin

En osallistu Liedon seurakunnan rippikouluihin

Kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien rippikouluasioissa voit olla yhteydessä työntekijään, autamme mielellämme löytämään oikeanlaisen rippikouluvaihtoehdon.

Rippikoulu perustuu Jeesuksen kaste- ja lähetyskäskyyn. Rippikoulun tehtävänä on auttaa sinua ymmärtämään sitä uskoa, johon sinut on kastettu.
Rippikoulu kestää noin puoli vuotta. Se koostuu opetuksesta, erilaisista tapahtumista ja osallistumisesta seurakunnan toimintaan. Rippikoulun yhteydessä saat seurakunnalta lahjaksi Raamatun ja Katekismus-Virsikirjan.
Rippikoulu päättyy kirkossa pidettävään konfirmaatioon. Konfirmaatiossa saat tunnustaa uskosi ja sinut siunataan elämän matkalle.

Rippikouluasioista voi kysellä tarkemmin Merviltä 050 063 0251, mervi.kuusisto@evl.fi

riparilaisten hyppy mereen
riparilaisten kenkiä