Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu iltakokoontumisista ja viikonloppuleireistä Halssissa sekä retkistä muihin nuorten hengellisiin tapahtumiin. Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

Uusi isoskoulutusryhmä aloittaa syksyllä 2019. Kaikki rippikoulun siihen mennessä Liedossa 2019 käyneet kutsutaan sähköpostilla ryhmään. Tarkempi  koulutusaikataulu julkaistaan tällä sivulla elokuussa.

KOULUTUSILLAT:

Isoskoulutusta järjestetään joka torstai klo 18-19. Toivomme että voit osallistua koulutukseen yhtenä torstaina kuukkaudessa. Toki kaikkiin koulutusiltoihinkin saa tulla :)

Kuukauden viimeisenä torstaina koulutusillan ohjelmana on nuorten iltakirkko Liedon kirkossa klo 18.

LEIRIT:

Isoskoulutusleiri Halssissa

Leiri 1A

Leiri 1B

Lähtö seurakuntatalolta pe klo. 19.00, paluu sunnuntaina kirkkoon, josta kotiin pääsee noin 11.15. Hinta 28 euroa.

Leirille mukaan tarvitset:

Raamattu, muistiinpanovälineet
Lakanat ja tyynyliina
Käsipyyhe (majoitushuoneen omaan vessaan)
Henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat välineet + omat lääkkeet yms.
Uikkarit, pyyhe ja laudeliina ym. peseytymisvälineet
Vaihtovaatetta, myös lämmintä (Villasukat!)
Ulkoiluunkin sopivaa (säällä kuin säällä) rentoa leirivaatetta

Leirille ei kuulu, eikä oteta:
Energiajuomat
Tupakka, alkoholi ja muut päihteet

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis