Isoskoulutus

Isoskoulutus koostuu iltakokoontumisista, viikonloppuleireistä Halssissa, retkistä konsertteihin ja muihin nuorten hengellisiin tapahtumiin. Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

ISOSKOULUTUS

KOULUTUSILLAT:

Isoskoulutusta järjestetään joka torstai helmikuun alusta alkaen klo. 18.00. Toivomme että voit osallistua koulutukseen yhtenä torstaina kuussa. Toki kaikkiin koulutusiltoihinkin saa tulla :)

Tammikuussa merkinnän saa osallistumalla omavalintaiseen jumalanpalvelukseen ja lähettämällä siitä kuvan Vonnelle.

Helmikuun isoskoulutukseen kuuluu iltojen lisäksi osallistuminen Isosseikkailuun la 9.2. Lisätietoja tästä koko päivän jutusta myöhemmin.

NUORTEN ILTAKIRKOT:

To 31.1. klo. 18.00 Liedon kirkossa

To 28.2. klo. 18.00 Liedon kirkossa

To 28.3. klo. 18.00 Liedon kirkossa

To 25.4. klo. 18.00 Liedon kirkossa

LEIRIT:

Isoskoulutusleiri Halssissa

Leiri 2A 1.-3.2.

Leiri 2B 1.-3.3.

Lähtö seurakuntatalolta pe klo. 19.00, paluu sunnuntaina kirkkoon, josta kotiin pääsee noin 11.15. Hinta 30 euroa. Ilmoittaudu mukaan 27.1. mennessä tästä!

Leirille mukaan tarvitset:

Raamattu, muistiinpanovälineet
Lakanat ja tyynyliina
Käsipyyhe (majoitushuoneen omaan vessaan)
Henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat välineet + omat lääkkeet yms.
Uikkarit, pyyhe ja laudeliina ym. peseytymisvälineet
Vaihtovaatetta, myös lämmintä (Villasukat!)
Ulkoiluunkin sopivaa (säällä kuin säällä) rentoa leirivaatetta

Leirille ei kuulu, eikä oteta:
Energiajuomat
Tupakka, alkoholi ja muut päihteet

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis