Isoskoulutus

Isoskoulutus on ryhmänohjaajakoulutus, jossa harjoitellaan ryhmänohjaamistaitoja, seurakunnan osallisuutta ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Koulutus koostuu iltakokoontumisista, leireistä, kirkkokäynneistä ja muista mahdollisista tapahtumista.

Ilmoittaudu isoskoulutukseen TÄSTÄ

Ilmoittaudu syksyn isosleirille TÄSTÄ

Odotamme isoskoulutusta käyviltä osallistumista yhteen koulutusiltaan kuukaudessa. Isoskoulutusta järjestetään torstaisin klo 18 seurakuntatalolla. Ilta päättyy nuorten iltahartauteen noin klo 19.15.

Osallistumisaktiivisuus vaikuttaa lopputulokseen - mitä enemmän olet mukana, sitä paremmat mahdollisuudet on päästä isoseksi!

Valitse seuraavista kokoontumisista joka kuukaudelle yksi koulutusilta, johon tulet. (Toki useampaankin saa tulla, mutta iltojen aihe on kuukauden ajan sama.)

KOULUTUSILLAT:

SYYSKUU:

Isoskoulutuksen aloitus:

5.9.   12.9.   19.9.

20.-22.9. Kerhonohjaajakoulutus Halssissa kaikille koulutusryhmäläisille isosista kolmannen vuoden ryhmänohjaajiin.

LOKAKUU:

3.10.   10.3.   17.10.   24.10

MARRASKUU:

7.11.   14.11.   21.11.

JOULUKUU:

5.12.   12.12.

Koulutusiltojen ja leirien lisäksi koulutukseen kuuluu syksyllä vähintäänkin yhteen nuorten iltakirkkoon osallistuminen tai osallistuminen nuorten rovastikunnalliseen kynttiläkirkkoon 10.12.

SYKSYN LEIRIT:

Isoskoulutusleiri Halssissa

Leiri 1A     4.-6.10.

Leiri 1B     15.-17.11.

Lähtö seurakuntatalolta pe klo. 19.00, paluu sunnuntaina kirkkoon, josta kotiin pääsee noin 11.15. Hinta 28 euroa.

Leirille mukaan tarvitset:

Raamattu, muistiinpanovälineet
Lakanat ja tyynyliina
Käsipyyhe (majoitushuoneen omaan vessaan)
Henkilökohtaiseen hygieniaan tarvittavat välineet + omat lääkkeet yms.
Uikkarit, pyyhe ja laudeliina ym. peseytymisvälineet
Vaihtovaatetta, myös lämmintä (Villasukat!)
Ulkoiluunkin sopivaa (säällä kuin säällä) rentoa leirivaatetta

Leirille ei kuulu, eikä oteta:
Energiajuomat
Tupakka, alkoholi ja muut päihteet

Tervetuloa viettämään hauskaa aikaa yhdessä ja oppimaan uutta!

Isosleiriltä
ripari raamis