Tulossa kesällä: Perhepatikka 31.7.-7.8.2020 Suomussalmella!

Patikointia Hossassa, Kuusamossa, Kylmäluomassa.
Retkeilyä Raatteen tielle ja Turjanlinnaan.
Yhdessäoloa Roinilassa Kiantajärven rannalla.

Osallistumismaksu 200 €, samasta perheestä seuraavat 100 € / osallistuja.
Hinta sisältää matkat, majoituksen leirikeskuksessa, matkapäivinä lounaan ja perillä täyshoidon lounaseväin sekä ohjelman.

Ilmoittautuminen verkkosivuilla avoinna 3.2.-12.4.2020

Perhepatikan järjestävät yhdessä Liedon ja Salon seurakunnan varhaiskasvatus/nuorisotyö
Tiedustelut: Kaisa Lahdenkauppi, p. 050 5980 735, kaisa.lahdenkauppi@evl.fi

Ajankohtaista

Koronavirusepidemian torjumiseksi Liedon seurakunnassa rajataan toimintaa Suomen valtioneuvoston, Kirkkohallituksen ja Turun tuomiokapitulin 12.3. antamien ohjeiden pohjalta.

Kaikki alla olevat nuorisotyön kokoontumiset on peruutettu. Rajoitukset ovat voimassa toukokuun loppuun, mutta ohjeistukset voivat muuttua tilanteen mukaan. Tilalle kehitellään kohtaamistapoja verkossa.

Seurakunnassa toimitetaan jumalanpalvelukset ja kirkolliset toimitukset sekä taataan sielunhoidon ja välttämättömän diakonisen avun saaminen sekä virastopalvelujen saanti. Liedon kirkossa pidettäviin jumalanpalveluksiin voi osallistua myös verkossa

Seurakunnan työntekijöihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse, mikäli esimerkiksi keskustelunapu on tarpeen. Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kanavien kautta.

Muutoksista seurakunta tiedottaa uutisissaan ja Facebook-sivullaan.

Su 15.3. klo 18 Riparilaulujen ilta Liedon kirkossa, peruutettu

To 19.3.

Olkkari, peruutettu

klo 17.30 Konkarit Mestarintuvassa, peruutettu

klo 18 Isoskoulutus Mestarintuvassa, peruutettu

klo 19 olkkarin iltahartaus videona

Pe 20.3. tutoreiden ja konkareiden TuutKo -leiri, peruutettu

To 26.3.

Olkkari, peruutettu

klo 17-> Tutorit Mesterintuvassa ja Liedon kirkossa, peruutettu

klo 18 Iltakirkko Liedon kirkossa, peruutettu

Mainos perhepatikasta Suomussalmelle. Tiedot kuten sivulla. Kuvana laiduntava poro, jolla valtavat sarvet.

Nuorille aikuisille

Nuorille aikuisille - on mukavan toiminnan ja yhdessä olemisen ryhmä seurakunnan hengessä kaikille kahdeksastatoista nelikymppisiin.

Jos haluat nopeaa tietoa tapahtumista ym. tapaamisista, liity ryhmään Facebookissa: Liedon Eläkenuiskut.

Nuorisotyönohjaaja, diakoni Kaisa Lahdenkauppi, p. 050 5980 735.