Olkkarit nuortentalolla joka torstai klo 15-20.00

Olkkari on nuorten olohuone seurakunnan Nuortentalolla joka torstai. Jokaisessa Olkkarissa on tarjolla pientä syötävää. Rippikoululainen saa merkinnän Riparimenot -korttiin kun on ollut Olkkarissa tunnin. Yhdestä Olkkarista voi saada vain yhden merkinnän.

Voimme kokoontua Olkkariin, turvallisuusohjeet huomoiden;

Muistathan tullessasi Olkkariin pestä kätesi.

Olkkarissa ollessasi pyri pitämään turvaväli muihin, halutessasi voit myös käyttää maskia.

Mikäli sulla on pieniäkään flunssan oireita, ethän tule Olkkariin.

Koulutusryhmien kokoontumisista löydät lisätietoja koulutusryhmän omilta sivuilta

Isoskoulutus

Tutorkoulutus

Konkarikoulutus

16.-17.10. Pietarin Polku – nuorten pyhiinvaellus syyslomalla

Kävelemme perjantaina Turun Tuomiokirkolta Liedon kirkkoon, pysähdellen, omia eväitä syöden. Yövymme Liedon kirkossa, josta jatkamme matkaa lauantaina Liedosta takaisin Turkuun. Kävelyä tulee yhteensä n. 35km. Retkimaksu on 6e. Ilmoittaudu 7.10. mennessä täällä

Retkelle mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä ensimmäiset 15. Työntekijöistä mukana Vonne ja Kaisa.
Lisätietoja retkestä kaisa.lahdenkauppi@evl.fi tai 050 5980735

Nuorten joululeiri 11.-13.12. Halssissa

Yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. Viikonlopun mittainen leiri täynnä jouluteemaista ohjelmaa, tunnelmaa ja hiljentymistä. Mukaan mahtuu 23 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittautua voit 30.11. asti täällä. Leirin hinta on 28e. Leirillä ovat mukana Kaisa ja Vonne. Lisätietoja leiristä kaisa.lahdenkauppi@evl.fi tai 050 5980735. Tervetuloa mukaan!

Työntekijät tavoittaa myös perinteisesti sähköpostitse, puhelimitse tai esim Whatsappissa!

Nuorille aikuisille

Nuorille aikuisille - on mukavan toiminnan ja yhdessä olemisen ryhmä seurakunnan hengessä kaikille kahdeksastatoista nelikymppisiin.

Jos haluat nopeaa tietoa tapahtumista ym. tapaamisista, liity ryhmään Facebookissa: Liedon Eläkenuiskut.

Nuorisotyönohjaaja, diakoni Kaisa Lahdenkauppi, p. 050 5980 735.