Ajankohtaista nuorille:

Olkkari on auki joka torstai klo 14-20 Nuortentalolla (Kirkkotie 15, Lieto) Rippikoululainen, saat merkinnän Riparimenot -korttiin, kun olet ollut Olkkarissa tunnin.

To 10.10.

klo 18-19 Isoskoulutus Liedon Seurakuntatalolla

klo 17-18.30 Tutorkoulutus Liedon Pappilassa

To 17.10.

klo 17.30-19 Konkarit koulutusryhmä Liedon Pappila

klo 18-19 Isoskoulutus Liedon Seurakuntatalolla

To 24.10.

klo  18-19 Isoskoulutus Liedon Seurakuntatalolla

To 31.10.

klo 17- Tutorit Liedon Seurakuntatalolla + iltakirkko

klo 18 Nuorten iltakirkko Liedon kirkossa

13.-20.4.2020 Taizèen?

Ilmoittaudu mukaan Liedon seurakunnan matkalle ekumeeniseen rukousyhteisöön Taizéen Ranskassa. Lisäksi vierailemme kulttuurikohteessa ja Geneven ekumeenisessa keskuksessa. Matkan hinta on noin 600e alle 30-vuotiailta ja noin 700e yli 30-vuotiailta.

Matka toteutetaan lentäen Geneveen, josta siirrymme bussilla Taizé-yhteisöön. Taizéen matkustaa vuosittain tuhansia nuoria Euroopasta ja maailmalta elämään yhteisöelämää yhdessä Taizén veljien ja toistensa kanssa. Matkan osallistujat sitoutuvat elämään yhteisön ohjelman mukaan ja osallistumaan muun muassa rukoushetkiin, workshoppeihin ja talkootöihin. Lisätietoja yhteisöstä http://www.taize.fr

Taizéssä vietetyn viikon jälkeen sunnuntaina 19.4. ja maanantaina 20.4. vierailemme kiinnostavissa kohteissa ennen matkaa kotiin. Lisää tietoa matkasta elina.ahola@evl.fi.

Ilmoittautuminen alle 30 vuotiaat täällä

Ilmoittautuminen yli 30 vuotiaat täällä

Matka toteutetaan Liedon lukion kanssa yhteistyönä niin, että siitä saa yhden kurssin ja poissaoloja ei matkan ajalta tule.

Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu 80e 15.11. mennessä. Lasku lähtee ilmoittautuneille. Matkalle mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta 16-29-vuotiasta ja 5 yli 30-vuotiasta.

rippileiri

Nuorille aikuisille

Nuorille aikuisille - on mukavan toiminnan ja yhdessä olemisen ryhmä seurakunnan hengessä kaikille kahdeksastatoista nelikymppisiin.

Jos haluat nopeaa tietoa tapahtumista ym. tapaamisista, liity ryhmään Facebookissa: Liedon Eläkenuiskut.

Nuorisotyönohjaaja, diakoni Kaisa Lahdenkauppi, p. 050 5980 735.