Lapsia Littoisten järven rannalla

Noudatamme tiukentuneita korona-ajan suosituksia ja rajoituksia, ja lähes kaikki ryhmämme pitävät taukoa kokoontumista 10.2. asti. Kokoontua voivat täläl hetkellä ainoastaan alakouluikäisten kerhot sekä päiväkerhoryhmät. 

Työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse sekä tavattavissa: työntekijöiden yhteystiedot. Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kanavien kautta. Olemme läsnä Facebookissa ja Instagramissa: @liedonseurakunta

Lapsiperheille ajankohtaisia asioita ja kuulumisia kannattaa seurata Facebook-sivulla Liedon seurakunnan lapset ja perheet. Sivulla pidetään myös  nyt perhemuskareiden ja -kerhojen live-lähetyksiä. 
 
Uutisissamme lisää koronan vaikutuksesta seurakunnan toimintaan.

 

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan kerhot ja muut erilaiset lasten ja perheiden tapahtumat ja tapaamiset antavat evästä elämään perheen pienimmästä suurimpaan, ympäri Lietoa.

Perhekerhot ja -muskarit kokoavat perheitä yhteen päiväaikaan; toiminta-illat ovat yhdessä olon ja osallistumisen mahdollisuus myös arki-iltoina.

Varhaiskasvatusta tarjoavissa 35-vuotiaiden päiväkerhoissa lapset harjoittelevat itsenäistä osallistumista. Kerhopäivän pituus määräytyy lapsen ikäkauden ja hänen valmiuksiensa mukaan.

Katso, mitä seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille on:

Alle kouluikäisten kesäkerhot ja lapsiperheiden kesäkahvilat 

Perhekerhot

Toimintaillat

Muskarit

Päiväkerhot

Kirkkohetket, kirkkovartit, perhekirkot, vauvakirkot, sekä leirielämää   

Partiolippukunta Liedon Eränkävijät   

Adventin odotus päättyy joulun iloon!

YouTube-video

 

lapset ja askartelu