Lapsia Littoisten järven rannalla

Toimimme koronarajoitusten puitteissa, ja lasten päiväkerhoja lukuun ottamatta kaikki ryhmämme pitävät taukoa.

Työntekijämme ovat tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse sekä tavattavissa: työntekijöiden yhteystiedot. Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kanavien kautta. Olemme läsnä Facebookissa ja Instagramissa: @liedonseurakunta

Lapsiperheille ajankohtaisia asioita ja kuulumisia kannattaa seurata Facebook-sivulla Liedon seurakunnan lapset ja perheet. Sivulla pidetään myös  nyt perhemuskareiden ja -kerhojen live-lähetyksiä.

Uutisissamme lisää koronan vaikutuksesta seurakunnan toimintaan.

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan kerhot ja muut erilaiset lasten ja perheiden tapahtumat ja tapaamiset antavat evästä elämään perheen pienimmästä suurimpaan, ympäri Lietoa.

Perhekerhot ja -muskarit kokoavat perheitä yhteen päiväaikaan; toiminta-illat ovat yhdessä olon ja osallistumisen mahdollisuus myös arki-iltoina.

Varhaiskasvatusta tarjoavissa 35-vuotiaiden päiväkerhoissa lapset harjoittelevat itsenäistä osallistumista. Kerhopäivän pituus määräytyy lapsen ikäkauden ja hänen valmiuksiensa mukaan.

Katso, mitä seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille on:

Alle kouluikäisten kesäkerhot ja lapsiperheiden kesäkahvilat

Perhekerhot

Toimintaillat

Muskarit

Päiväkerhot

Kirkkohetket, kirkkovartit, perhekirkot, vauvakirkot, sekä leirielämää

Partiolippukunta Liedon EränkävijätLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Adventin odotus päättyy joulun iloon!

lapset ja askartelu