Lapsia Littoisten järven rannalla

Toiminta on avautunut rajoitetusti 1.6. alkaen ja lapsiperheille on tarjolla eräitä kesätapahtumia. Täältä sivulta näet, mitä kaikkea lapsille ja lapsiperheille Liedon seurakunnassa tavanomaisesti on. Syksyyn 2020 jo katseen suunnaten avoinna on 20.4. alkaen myös lasten päiväkerhoilmoittautuminen ja tietoa suunnitelluista kerhoryhmistä.
Seurakunnan työntekijöihin saa poikkeusolojen aikana yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse, mikäli esimerkiksi keskusteluapu on tarpeen: työntekijöiden yhteystiedot.
Viestiä voi laittaa myös sosiaalisen median kanavien kautta. Olemme läsnä Facebookissa ja Instagramissa: @liedonseurakunta
Lapsiperheille ajankohtaisia asioita ja kuulumisia kannattaa seurata myös liittymällä Facebook-ryhmään@liedonseurakunnanperhekerho  

 

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan kerhot ja muut erilaiset lasten ja perheiden tapahtumat ja tapaamiset antavat evästä elämään perheen pienimmästä suurimpaan, ympäri Lietoa.

Perhekerhot ja -muskarit kokoavat perheitä yhteen päiväaikaan; toiminta-illat ovat yhdessä olon ja osallistumisen mahdollisuus myös arki-iltoina.

Varhaiskasvatusta tarjoavissa 35-vuotiaiden päiväkerhoissa lapset harjoittelevat itsenäistä osallistumista. Kerhopäivän pituus määräytyy lapsen ikäkauden ja hänen valmiuksiensa mukaan.

Katso, mitä seurakunnassa lapsille ja lapsiperheille on:

Alle kouluikäisten kesäkerhot ja lapsiperheiden kesäkahvilat 

Perhekerhot

Toimintaillat

Muskarit

Päiväkerhot

Kirkkohetket, kirkkovartit, perhekirkot, vauvakirkot, sekä leirielämää   

Partiolippukunta Liedon Eränkävijät   

lapset ja askartelu